ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ

ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ

Δοκιμή μεταχειρισμένου: VW T-Cross 2019

8.027 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2022)

Το VW T-Cross κυκλοφορεί στην αγορά μόνο 4 χρόνια, και τα πρώτα μεταχειρισμένα μοντέλα, με τιμές που ξεκινούν από 19.000 ευρώ, ανήκουν στην ίδια γενιά με αυτά που πωλούνται καινούργια στις αντιπροσωπείες. Έχει εμφανίσει «παιδικές ασθένειες» το VW T-Cross, ή αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για αγορά μεταχειρισμένου;

Αξίζει να δώσεις 19.000 ευρώ για VW T-Cross 4ετίας;

Το VW T-Cross κυκλοφόρησε το 2019, και τα πρώτα μεταχειρισμένα μοντέλα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά. Τα πιο παλιά VW T-Cross έχουν συμπληρώσει 4 χρόνια στους δρόμους, γεγονός που μπορεί να μας δώσει μια εικόνα από τυχόν «παιδικές ασθένειες» του αυτοκινήτου.

Πώς διατηρείται ένα VW T-Cross του 2019; Βγάζει ζημιές, ή είναι αξιόπιστη επιλογή σαν μεταχειρισμένο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γιατί ξεχωρίζει το VW T-Cross;

Το VW T-Cross βασίζεται στο Polo, αλλά η ευρυχωρία της καμπίνας του είναι μεγαλύτερη. Ο χώρος για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών είναι επαρκής για ψηλούς, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει όγκο από 347 έως 417 λίτρα, αναλόγως της θέσης που βρίσκεται το συρόμενο κατά 14 εκατοστά πίσω κάθισμα, κάτι που ενισχύει την ευελιξία του μοντέλου.
Για να το συγκρίνουμε με κάτι που ίσως ξέρουν περισσότεροι, το μικρό SUV έχει μεγαλύτερη ευρυχωρία καμπίνας από ένα VW Golf 20ετίας.

Η βασική έκδοση του VW T-Cross είναι η Life, η οποία ήδη από το 2019 ήταν αρκετά πλούσια, με σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, camera οπισθοπορείας, αισθητήρα τυφλού σημείου και σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας να είναι στοιχεία του βασικού εξοπλισμού.

Η ανάρτηση του VW T-Cross είναι άνετη και απορροφά τις λακκούβες του δρόμου, παρόλα αυτά το αυτοκίνητο δεν παίρνει έντονες κλίσεις, γεγονός που σου επιτρέπει να κινηθείς γρήγορα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda