Το ποσό που μαζεύτηκε έφτασε τα 11.000 δολάρια (περίπου 10.000 ευρώ) και θα διατεθεί προς ανακούφιση των ανθρώπων αυτών , μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

WRC: Δίπλα στα θύματα των πυρκαγιών

3.598 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2019)

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν τα πληρώματα και οι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), συλλέγοντας και δωρίζοντας ένα χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που πλήττονται από τις πυρκαγιές που καταστρέφουν τη Νέα Ουαλία στην Αυστραλία.

Το ποσό που μαζεύτηκε έφτασε τα 11.000 δολάρια (περίπου 10.000 ευρώ) και θα διατεθεί προς ανακούφιση των ανθρώπων αυτών , μέσω του Ερυθρού Σταυρού. Ωστόσο η κίνηση αυτή δεν ήταν η μοναδική από τα στελέχη των ομάδων του WRC. Αν και ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Αυστραλία ακυρώθηκε, αρκετοί οδηγοί έμειναν στο Κοφς Χάρμπορ για να προσφέρουν υποστήριξη στην κοινότητα καθώς συνεχίζει να μάχεται με τις πυρκαγιές.
 
Το ποσό παραδόθηκε χέρι με χέρι σε μία μεγάλη επιταγή, με τους Craig Breen, Dani Sordo, Teemu Suninen και Elfyn Evans  να δίνουν το παρών. Μάλιστα ο Breen μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου με τα λόγια του Ιρλανδού οδηγού αν μη τι άλλο να συγκινούν: «Ήταν ένα πραγματικό σημάδι για τον χαρακτήρα όλων των ανθρώπων στο WRC. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να δείξουμε αλληλεγγύη στους ανθρώπους εδώ στη Νέα Νότια Ουαλία, είναι προφανώς καταστροφή γι 'αυτούς.
 
Θα μπορούσαμε να μπούμε στο αεροπλάνο και να πάμε σπίτι μας, όμως συνειδητοποιήσαμε την έκταση της ζημιάς. Αυτό που συμβαίνει είναι καταστροφικό. Παράλληλα θα ήθελα να πω πως οι άνθρωποι που είναι έξω και το αντιμετωπίζουν όλο αυτό, οι πυροσβέστες, οι ιατρικές ομάδες, οι εθελοντές και όλοι όσοι βοηθάνε είναι ήρωες.
 
Βλέποντας τι έχουν να αντιμετωπίσουν αισθανόμαστε ασήμαντοι που απλά κάνουμε αυτό τα αγώνισμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά πολεμιστές, οι καρδιές και οι σκέψεις μας είναι μαζί τους, επειδή ο πόλεμος συνεχίζεται. Ελπίζουμε με αυτό που κάναμε να τους βοηθήσαμε με κάποιο τρόπο».    

Hyundai
4green