Δωρεάν φόρτιση για 3 χρόνια με τα Audi e-tron GT και RS e-tron GT

2.163 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2021)

Τα κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων γίνονται ολοένα και περισσότερα σε παγκόσμιο επίπεδο και μετά από τα κράτη, στον χορό μπαίνουν και οι ίδιες μάρκες. Τρανό παράδειγμα μία απόφαση που έλαβε η Audi.

H γερμανική μάρκα έχει προσθέσει πλέον στη γκάμα της και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, με τελευταία τα Audi e-tron GT και RS e-tron GT. Θέλοντας λοιπόν να δώσει έξτρα κίνητρο στους πελάτες της για να προχωρήσουν στη αγορά ενός εκ των συγκεκριμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η Audi για την αγορά των ΗΠΑ προσφέρει 3 χρόνια δωρεάν γρήγορη φόρτιση (DC) μέσω του δικτύου φόρτισης Electrify America!
 
Μάλιστα όπως επισημαίνεται, η προσφορά δωρεάν γρήγορης φόρτισης αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κίνητρα που ενδιαφέρουν τους νέους αγοραστές ηλεκτρικών. Έτσι με αυτή την κίνηση η μάρκα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες e-tron GT και RS e-tron GT να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μέγιστη ταχύτητα φόρτισης 270 kW που μπορεί να προσθέσει περίπου 290 χιλιόμετρα αυτονομίας σε μόλις 22 λεπτά. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως θα υπάρξουν περίπου 3.500 σταθμοί φόρτισης της Electrify America στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το τέλος του 2021.
 
Τέλος, η Audi ανακοίνωσε επίσης ότι έχει συνεργαστεί με την Qmerit για την παροχή λύσεων φόρτισης στο σπίτι. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τον κινητό φορτιστή 2-σε-1 που διατίθεται στάνταρ με το όχημα σε τάση 120 και 240 βολτ. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να εγκαταστήσουν ένα Electrify America HomeStation με δυνατότητα WiFi που προσφέρει ισχύ φόρτισης 9,6 kW.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

Toyota
test center