3 φωτογραφίες »

19 στελέχη της Μπάγερν Μονάχου παρέλαβαν από ένα Audi e-tron.

Δώρο ένα Audi e-tron στους παίκτες της Μπάγερν (+vid)

2.086 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2020)

Ένα από τα καλά του να είσαι ποδοσφαιριστής στο κορυφαίο επίπεδο δεν είναι το γεγονός πως διαθέτεις τα χρήματα για να αποκτήσεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις, αλλά ότι πολλές φορές παίρνεις αμάξι χωρίς καν να το πληρώσεις. Κάπως έτσι οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου απέκτησαν από ένα Audi e-tron!


Όπως είναι γνωστό η εταιρική σχέση μεταξύ της Audi και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπάγερν Μονάχου κρατάει χρόνια και όπως δηλώνουν τα ίδια τα στελέχη των δύο πλευρών, πλέον έχει εξελιχθεί σε φιλία. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της συνεργασίας, κάθε μέλος της Μπάγερν που συμμετείχε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο μήνα, (με τους Βαυαρούς να κατακτούν και το τρόπαιο)έλαβε στην κατοχή του από ένα ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό Audi e-tron.
 
Έτσι οι παίκτες της πρωταθλήτριας Γερμανίας σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, αφού πρώτα τους έγινε μία σύντομη επίδειξη των νέων τους αυτοκινήτων, πήραν το κλειδί στο χέρι. Μάλιστα κάποιους μήνες πριν από αυτό το γεγονός, στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν είχαν εγκατασταθεί σταθμοί φόρτισης, όπου πλέον θα μπορούν να φανούν ακόμα πιο χρήσιμοι.
 
Συγκεκριμένα 19 στελέχη της Μπάγερν Μονάχου παρέλαβαν από ένα Audi e-tron, μεταξύ αυτών ο αρχηγός της ομάδας και ο τερματοφύλακας, Μάνουελ Νόιερ, ο Πολωνός αρχισκόρερ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Τόμας Μίλερ, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Κίνγκσλεϊ Κομάν, αλλά και ο προπονητής Χανς-Ντίτερ Φλικ.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο
 

peugeot
NISSAN