Δύο Jaguar δημιουργούν «έργο τέχνης».

Δύο Jaguar δημιουργούν «έργο τέχνης» (+vid)

2.450 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2018)

Μία τεράστια παραλία, δύο Jaguar με τέρμα το γκάζι να σχηματίζουν 8άρια και το απίστευτης ομορφιάς τοπίο στο Pendine Sands της Ουαλίας, συνθέτουν το τέλειο τρόπο για να γιορτάσει η μάρκα το «ισχυρό DNA της ΧΕ».

Αυτόν τον πολύ εντυπωσιακό συνδυασμό χρησιμοποίησε η Jaguar, η οποία πήρε μία XE 300 Sport και μία XE SV Project 8 και τις έβαλε δίπλα δίπλα στο Pendine Sands στην Ουαλία με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να δημιουργήσουν ένα μοναδικό «έργο τέχνης». Αφού οι οδηγοί πήραν τις θέσεις τους, ξεκίνησαν κατά μήκος της αμμουδιάς να σχηματίζουν 8άρια κάτι το οποίο έκαναν μέχρι να καλύψουν απόσταση ενός χιλιομέτρου.
 
Όπως αναφέρει η φίρμα τα δύο σπορ σεντάν τα οποία μοιράζονται το ίδιο DNA, που είναι απόρροια του ίδιου αλουμινένιου αμαξώματος, απέδειξαν πως έχουν «άριστο χειρισμό, απόλυτη απόδοση και ασυναγώνιστη δυναμική».
Τέλος να αναφέρουμε πως η ΧΕ 300 Sport τροφοδοτείται από κινητήρα 2,0 λίτρων οποίος προσφέρει 300 ίππους, πιάνοντας από στάση τα 96 χλμ./ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα, ενώ από τη μεριά της η XE SV Project 8 από έναν υπερσυμπιεσμένο 5λιτρο V8 κινητήρα με απόδοση 600 άλογα και 700 Νm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματη μετάδοση Quickshift 8 σχέσεων. Η εταιρεία υπόσχεται ότι κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα.
 
Δείτε το βίντεο
 

OPEL NEA MONTELA
test center