H Mustang Mach 1 του 1969.

Η Chevrolet Camaro του 1969 γνωστή ως «Valkyrja».

Δύο συνομήλικες «κυρίες» για τη SEMA

1.373 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2019)

Η Ringbrothers θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση SEMA για την οποία έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μοντέλα. Μία Mustang Mach 1 του 1969 και μία συνομήλικη της Chevrolet Camaro.

Η βελτιωτική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο αυτό προχώρησε και στη δημοσίευση κάποιων teaser εικόνων για να προϊδεάσει του επικειμένους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, τι ακριβώς πρόκειται να δει δια ζώσης, είτε μέσω του διαδικτύου, όταν θα πραγματοποιηθεί η επίσημη αποκάλυψη των μοντέλων.
 
Αφού αναφέρουμε πως σύμφωνα με την Ringbrothers τα νέα της δημιουργήματα είναι οι «πιο ακραίες κατασκευές (που έχει κάνει) μέχρι σήμερα», να ξεκινήσουμε με την Mustang Mach 1, η οποία έλαβε την ονομασία «UNKL». Η Mustang έχει ένα διευρυμένο αμάξωμα, ενώ αν και δεν δόθηκαν πολλές πληροφορίες στη δημοσιότητα γνωστοποιήθηκε πως θα έχει ισχύ από ένα V8 8,2 λίτρων κινητήρα από την John Kaase.
 
Η Chevrolet Camaro του 1969 γνωστή ως «Valkyrja» έχει λάβει ένα εκτεταμένο μεταξόνιο εκτός από το διευρυμένο αμάξωμα, ενώ κρίνοντας από τη θεοσκότεινη εικόνα teaser ένα από τα πιο εντυπωσιακά της χαρακτηριστικά θα βρίσκεται στο καπό. Η ισχύς προέρχεται από ένα κινητήρα V8 6,8 λίτρων από την Wegner Motorsports.
 
Τέλος για χάρη της SEMA η Ringbrothers θα δείξει για μία ακόμα φορά μία Cadillac του 1948 που ονομάστηκε «Madam V». Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάνει την εμφάνισή του και σε προγενέστερες εκδηλώσεις, ωστόσο η βελτιωτική εταιρεία αναφέρει πως έχει προβεί σε κάποιες αλλαγές. Ένας twin-turbo V6  κινητήρας 3,6 λίτρων, συνδυασμένος με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων είναι η «καρδιά» του συγκεκριμένου μοντέλου.

Mercedes
moto