Έβαλαν RB30 μοτέρ από Nissan GT-R σε... ταχύπλοο!

18.642 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2021)

Αθεόφοβος πήρε το RB30 μοτέρ από ένα Nissan Skyline GT-R και το έβαλε στο ταχύπλοό του, αφού πρώτα το αναβάθμισε στους 914 ίππους.

Με κινητήρα από Nissan Skyline GT-R έχει εξοπλιστεί ένα ταχύπλοο στη Νέα Ζηλανδία για να κινείται στις θάλασσες της χώρας με μεγάλη ταχύτητα. Το ταχύπλοο μάλιστα δεν φέρει πάνω του αισθητικές επεμβάσεις που θα το έκαναν να ξεχωρίζει και έτσι γίνεται το απόλυτο «sleeper»… στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με RB30 αναβαθμισμένο κινητήρα

Συγκεκριμένα, το ταχύπλοο έχει λάβει τον RB30 κινητήρα του R32 Skyline GT-R, ωστόσο η χωρητικότητά του έχει αυξηθεί στα 3,4 λίτρα, έχει νέο μπιλιοφόρο και έχει εξοπλιστεί με Borg Warner 9180 EFR Turbo, με τον ιδιοκτήτη να ισχυρίζεται πως χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 10 χρόνια για να ολοκληρώσει όλες τις αναβαθμίσεις που ήθελε να κάνει πάνω στο μοτέρ.

Με απόδοση 914 άλογα πηγαίνει «σφαίρα»

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το δυναμόμετρο, το ταχύπλοο με το βελτιωμένο RB30 μοτέρ αποδίδει πλέον 914 άλογα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κινηθεί με πολύ μεγάλη ταχύτητα στο νερό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως το μήκος του είναι μόλις 4,7 μέτρα. Ο ιδιοκτήτης πάντως αναφέρει πως μέχρι αυτή την στιγμή έχει κάνει μόλις 10 βόλτες, κάτι που σημαίνει πως ίσως υπάρχουν ερωτηματικά για την αξιοπιστία του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto