Έβαλαν κασκόλ του ΠΑΟ σε αμάξι στον Πειραιά για να του το σπάσουν

Έβαλαν κασκόλ του ΠΑΟ σε αμάξι στον Πειραιά για να του το σπάσουν

6.454 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2022)

Ο ιδιοκτήτης του φέρεται να παρκάρει διαρκώς μπροστά σε κάδους απορριμάτων και κάποιοι σκέφτηκαν να τον «τιμωρήσουν». Κρέμασαν κασκόλ του Παναθηναϊκού στον πλαϊνό καθρέπτη του VW Polo στην περιοχή της Καλλίπολης στον Πειραιά.

Τιμώρησαν VW Polo επειδή πάρκαρε μπροστά σε κάδους σκουπιδιών

Τα ευτράπελα που μπορεί να συναντήσει κανείς στους ελληνικούς δρόμους δεν είναι λίγα. Περίεργες συμπεριφορές λόγω έλλειψης οδηγικής παιδείας, «κουφά» παρκαρίσματα, διαρκείς παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και πολλά ακόμα παράλογα γεγονότα που προκαλούν από... γέλιο μέχρι και οργή. Ένα ακόμα ευτράπελο έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα, αυτή την φορά στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην Καλλίπολη.

Σύμφωνα με εικόνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σε δημόσια ομάδα στα κοινωνικά δίκτυα, ο ιδιοκτήτης ενός Volkswagen Polo facelift πέμπτης γενιάς που κυκλοφόρησε στις αγορές από το 2005 έως το 2009, φαίνεται πως έχει την κακή συνήθεια να σταθμεύει διαρκώς μπροστά στους κάδους απορριμάτων σε κάποια γειτονιά της Καλλίπολης. Όπως φαίνεται στην εικόνα, υπάρχει εμφανής κίτρινη διαγράμμιση που ορίζει τον χώρο που τοποθετούνται οι κάδοι απορριμάτων, ενώ εξ ορισμού απαγορεύεται η στάθμευση μπροστά τους για προφανείς λόγους πρόσβασης από τα απορριματοφόρα και τους πολίτες που θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σκουπίδια στο παρμπρίζ & κασκόλ του Παναθηναϊκού στον καθρέπτη

Κάποιος, ή ίσως και κάποιοι εξοργισμένοι περίοικοι επέλεξαν να «τιμωρήσουν» την επανειλημμένη παραβατική συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του Polo με έναν πρωτοφανή τρόπο. Ξεβίδωσαν τη μία βίδα της πινακίδας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να κρέμεται στην άσφαλτο, έβαλαν διάφορα σκουπίδια από τους κάδους πάνω στο παρμπρίζ σηκώνοντας τους υαλοκαθαριστήρες, ενώ για κερασάκι στην τούρτα μπήκε και ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού στον πλαϊνό καθρέπτη του συνοδηγού. Η τελευταία πινελιά προστέθηκε, βάσει λογικής, επειδή το συμβάν έγινε σε περιοχή του Πειραιά με σκληρό πυρήνα οπαδών του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να προκληθούν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που περάσουν από το σημείο θερμοκέφαλοι υποστηρικές των ερυθρόλευκων.

Συμφωνείτε με τέτοιες τακτικές που οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και προχωρούν σε τιμωρητικές πράξεις; Ή σας φαίνεται υπερβολή; Μήπως ένα τηλέφωνο στην Τροχαία θα ήταν αρκετό; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση των κατοίκων;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto