Η σακούλα με τον πάγο...

Έβαλαν παγάκια σε Porsche (+video)

3.165 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Τα πάντα είναι πρόθυμοι να κάνουν οι μηχανικοί του οίκου 9ff για να μην υπερθερμανθεί το μοτέρ της Porsche των 1.600 ίππων που έχουν κατασκευάσει. Δείτε τι έκαναν.

Ο οίκος 9ff είναι γνωστός για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει σε όσους επιθυμούν να κάνουν τις Porsche που οδηγούν πραγματικά υπεραυτοκίνητα.  Ήδη έχει έρθει στο φως η 997 Τurbo που διαθέτει στην κατοχή της η εταιρεία με ιπποδύναμη που φτάνει τα 1.200 άλογα ενώ έχει την δυνατότητα να κάνει το σπριντ από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 400 χλμ./ώρα.

Η 997 Turbo που θα δειτε στο παρακάτω video είναι ακόμη πιο ισχυρή, αφού το μοτέρ είναι αναβαθμισμένο στα 1.600 άλογα και μπορεί να αφήνει αρκετά μέτρα πίσω ακόμα και μοντέλα όπως η Bugatti Chiron, αν και όπως θα δείτε στο video, ο οδηγός της Chiron δεν φαίνεται πως πιέζει για να βγει νικητής.
 
Πριν την αναμέτρησή της όμως με το γαλλικής καταγωγής υπερ-αυτοκίνητο, οι μηχανικοί του οίκου προέβησαν σε μια αρκετά ασυνήθιστη ενέργεια, αφού επιχείρησαν να βάλουν παγάκια στους πλαϊνούς αεραγωγούς για να ψυχτεί καλύτερα το μοτέρ.

Εσείς τι λέτε; Boήθησε η πράξη τους αυτή σε σημαντικό βαθμό ή ήταν «εφέ»;

Mercedes
test center