Το πρωτότυπο Audi e-tron GT θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες στις 28 Νοεμβρίου.

Έφτασε η ώρα για το Audi e-tron GT (+vid)

1.733 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2018)

Το Audi e-tron GT concept σε λίγες ώρες θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του και η μάρκα έδωσε ίσως το τελευταίο teaser βίντεο του επερχόμενου ηλεκτρικού μοντέλου.

Το E-Tron GT ακολουθεί την αποκάλυψη του crossover του E-Tron που έγινε τον Σεπτέμβριο και αποτέλεσε το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Audi. Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για το Audi e-tron GT, ωστόσο όταν μπει στην παραγωγή θα έρθει απέναντι από το επίσης ηλεκτρικό Tesla Model S.
 
Από κει και πέρα το αυτοκίνητο θα βασιστεί σε μία νέα πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Porsche και θα στηρίξει κάποια από τα ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας, αλλά και του VW Group. Ένα από αυτά είναι η ηλεκτρική Porsche Taycan, με τα δύο αυτοκίνητα να μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα.
   
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το ηλεκτρικό πρωτότυπο θα είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα  ενώ η αυτονομία κίνησης χωρίς να χρειάζεται φόρτιση θα φτάνει τα 400 χιλιόμετρα.   
Η Audi δήλωσε πως πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό concept και ένα εξαιρετικά δυναμικό τετράθυρο κουπέ, ενώ παράλληλα έχει ήδη επιβεβαιώσει τα σχέδια της για ένα μοντέλο παραγωγής το οποίο θα φτάσει το 2020.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το νέο concept αποτελεί ένα μικρό μέρος των μακροπρόθεσμων πλάνων της εταιρείας, η οποία έχει θέσει ως στόχο να λανσάρει έως το 2025 συνολικά 12 «πράσινα» αυτοκίνητα.
 
Το πρωτότυπο Audi e-tron GT θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες στις 28 Νοεμβρίου.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda