5 φωτογραφίες »

Έφτασε τα 300 άλογα το Toyota GR Yaris της Litchfield

2.775 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2021)

Η Litchfield δεν άρχισε καλά-καλά να προσφέρει τις αναβαθμίσεις που σχεδιάζει στο GR Yaris αλλά είναι ήδη σε θέση να ανακοινώσει πως ο 1.600άρης turbo μπορεί να φτάσει εύκολα τα 300 άλογα.


Το Toyota GR Yaris μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του στην ευρωπαϊκή αγορά πριν από λίγους μήνες, έχει προλάβει όμως να κάνει τους πάντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητές του.

Όπως ήταν φυσικό, οι βελτιωτές δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν μαζί του και συγκεκριμένα, με τον 1.600 κ.εκ. 3κυλινδρο κινητήρα του που παράγει 261 άλογα, ιπποδύναμη ρεκόρ για μοτέρ με τρεις κυλίνδρους σε αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής.

Η Litchfield, μια βρετανική βελτιωτική εταιρεία, παρουσίασε επίσημα την μηχανικές αναβαθμίσεις που προσέφερε στο ιαπωνικό πυραυλάκι. Αρχικά, κατάφερε με την χρήση ενός απλού tuning box να αυξήσει την ισχύ του μοτέρ στα 300 άλογα και ελπίζει σύντομα να είναι σε θέση να «κρακάρει» τον εργοστασιακό εγκέφαλο της Denso, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερες επιλογές.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, η εταιρεία απέκτησε δύο GR Yaris, ώστε οι βελτιώσεις που έχει στα σχέδιά της να γίνουν γρηγορότερα και με περισσότερη αξιοπιστία. Με την βοήθεια της Νitron, έχει ήδη αναπτυχθεί ένα νέο σύστημα ανάρτησης με coilover, αγωνιστικά αμορτισέρ και νέα ελατήρια που βελτιώσαν την ποιότητα κύλισης του μοντέλου και μείωσαν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.

Από το μενού δεν θα λείπουν νέα bucket καθίσματα ενώ η Litchfield ετοιμάζει και ένα roll cage. Περιμένουμε με ενθουσιασμό το ολοκληρωμένο πακέτο που θα παρουσιάσουν οι Βρετανοί.
 

PEIRAIOS LEASING
moto