«Έγδυσαν» Micra στη Θεσσαλονίκη – Πήραν έως και τα πατάκια!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Έγδυσαν» Micra στη Θεσσαλονίκη – Πήραν έως και τα πατάκια!

11.178 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2022)

Μέχρι και τα πατάκια έκλεψαν από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη «αετονύχηδες», οι οποίοι «έγδυσαν» κυριολεκτικά ένα άτυχο Nissan Micra.

Άφησαν το Micra… κουφάρι

Στα μάτια της δεν πίστευε μία κυρία ιδιοκτήτρια ενός Nissan Micra όταν κατέβηκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας της για να πάει στο αυτοκίνητό της. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το ιαπωνικό μικρό είχε γίνει στόχος ληστών, οι οποίοι το έγδυσαν κλέβοντας ότι μπορούσαν τόσο από το αμάξωμα όσο και από το εσωτερικό!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πήραν από το καπό μέχρι και τα πατάκια

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου. Οι δράστες ξήλωσαν και πήραν όλα τα φανάρια και τους προφυλακτήρες μπρος και πίσω, το καπό, τη μπαταρία, τα αμορτισέρ του πορτμπαγκάζ την πλεξούδα του εγκεφάλου, ακόμη και τα προσωπικά της αντικείμενα, μέχρι και μερικά ρούχα των παιδιών της, ενώ επιχείρησαν να βγάλουν και τον αερόσακο του οδηγού.

Δεν έκλεψαν ολόκληρο το αυτοκίνητο λόγω του GPS

Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις της ιδιοκτήτριας, ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν κλάπηκε ολόκληρο το αυτοκίνητο ήταν πως είναι εταιρικό και λόγω του GPS οι ληστές γνώρισαν ότι θα μπορούσε να εντοπιστεί. Έτσι πήραν ότι χρειάζονταν ή ότι πρόλαβαν και έφυγαν, αφήνοντας το Micra στην κατάσταση που βλέπετε στις εικόνες.

Άφησαν το Micra… κουφάρι!
-Πήραν από το καπό μέχρι και τα πατάκια!
-Δεν έκλεψαν όλο το αυτοκίνητο λόγω του GPS, είπε η ιδιοκτήτρια.
-Έχουν συμβεί και άλλα αντίστοιχα περιστατικά λέει η αστυνομία.
Πιστεύεις πως όντως τους εμπόδισε το GPS από το να κλέψουν όλο το αυτοκίνητο ή απλά δεν το χρειάζονταν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw