Ειδικές εκδόσεις Garmin για τα Fiat Tipo και Panda!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ειδικές εκδόσεις Garmin για τα Fiat Tipo και Panda!

3.704 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2022)

Η Fiat προσφέρει ειδικές εκδόσεις του Tipo και Panda τις οποίες συνοδεύει με ένα smartwatch για όλους τους hi-tech ενδιαφερόμενους!

Συνεργασία Fiat και Garmin

Η Fiat συνεργάστηκε με την Garmin και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας έφερε νέα ειδικής έκδοση των Tipo και Panda. Τα δύο ιταλικά μοντέλα προσφέρονται με αποκλειστική διακόσμηση, εσωτερικές οπτικές αναβαθμίσεις και ένα έξυπνο ρολόι Garmin Venu Sq.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε σκούρο πράσινο το Panda

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα, το Panda είναι βαμμένο σε πράσινο χρώμα «Foresta Green» και συνοδεύεται από πορτοκαλί πινελιές, οι οποίες μεταξύ άλλων βρίσκονται και στις 15άρες ζάντες. Τα γκρι καπάκια στους καθρέπτες, στην επένδυση χαμηλά στις πόρτες αλλά και στον προφυλακτήρα είναι εμπνευσμένα από την Garmin, ενώ το Panda διαθέτει επίσης φώτα ομίχλης και μαύρες ράγες οροφής. Στο εσωτερικό, η Fiat διακοσμεί τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με πορτοκαλί ραφές και εξοπλίζεται στάνταρ το μοντέλο με οθόνη αφής επτά ιντσών, συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto και χειριστήρια στο τιμόνι. Ο ήπια υβριδικός κινητήρας του 1,0 λίτρου βρίσκεται κάτω από το καπό και αποδίδει 70 ίππους.

Με περισσότερα χρώματα το Tipo

Το Tipo Garmin Special Edition διατίθεται στην ίδια απόχρωση Foresta Green, αλλά η Fiat το προσφέρει επίσης σε Gelato White, Colosseo Grey, Maestro Grey και Cinema Black. Όπως το Panda έτσι και το Tipo έχει πορτοκαλί πινελιές, αλλά και το γκρι χρώμα. Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται και αυτό από πορτοκαλί λεπτομέρειες στα καθίσματα. Το Tipo τροφοδοτεί ο υπερτροφοδοτούμενος ήπια υβριδικός κινητήρας 1,5 λίτρων που αποδίδει 130 ίππους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto