Στην παρουσίαση μίας εδικής έκδοσης του Tivoli προχώρησε η Ssangyong.

Ειδική έκδοση LE του Ssangyong Tivoli

2.284 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2019)

Στην παρουσίαση μίας εδικής έκδοσης του Tivoli προχώρησε η Ssangyong η οποία ωστόσο αφορά αποκλειστικά την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εν λόγω έκδοση ονομάζεται Tivoli LE και είναι βασισμένη στο μοντέλο που βρίσκεται στο μέσω των εξοπλιστικών εκδόσεων, ωστόσο έχει λάβει μερικές πρόσθετες βελτιώσεις στο στυλ αλλά και στον εξοπλισμό. Αρχικά το Tivoli LE διαθέτει μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, διαφορετικούς πλαϊνούς καθρέπτες και μία αεροτομή. Η Ssangyong προσφέρει επίσης ένα νέο πορτοκαλί φινίρισμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τη μαύρη οροφή. Να σημειωθεί πως τα υπόλοιπα μεταλλικά χρώματα του κανονικού μοντέλου είναι διαθέσιμα ως επιλογή χωρίς επιπλέον κόστος.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων δύο κινητήρες συνθέτουν την πλήρη γκάμα. Ένας 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,6 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 130 ίππους και ένας επίσης 4κύλινδρος κινητήρας πετρελαίου 1,6 λίτρων με ισχύ 115 ίππων. Αμφότερα τα μοτέρ μπορούν να συνδυαστούν είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.
 
Από κει και πέρα o βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη αφής επτά ιντσών, διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, κάμερα οπισθοπορείας, όπως και ένα κιτ συστημάτων ασφαλείας και υποστήριξης του οδηγού.
 
Οι τιμές για το βενζινοκίνητο Ssangyong Tivoli LE με τα χειροκίνητο κιβώτιο ξεκινούν από 17.745 λίρες (19.634 ευρώ), ενώ για την ντίζελ επιλογή με το αυτόματο κιβώτιο το κόστος ανεβαίνει στις 20.245 λίρες (22.400 ευρώ).       

Mercedes
moto