Η εικόνα της Mercedes μεγενθυμένη στο σκεπασμένο μοντέλο.

Η κανονική εικόνα της Mercedes.

Εικόνα δείχνει τη Mercedes EQS

1.808 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2019)

Μία εικόνα η οποία επισυνάπτεται σε ένα δελτίο τύπου της Mercedes που μιλάει για την εξέλιξη των φωτιστικών σωμάτων στα μοντέλα της φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου παραγωγής της EQS.


Όπως βλέπουμε στην εικόνα εμφανίζονται διάφορα μοντέλα της Mercedes από το 1886 μέχρι και σήμερα αναφέροντας για το κάθε ένα μια σημείωση για τα φωτιστικά σώματα. Φτάνοντας στο μοντέλο του 2020 βλέπουμε ένα αυτοκίνητο καλυμμένο το οποίο εκτός απροόπτου είναι το μοντέλο παραγωγής της αμιγώς ηλεκτρικής EQS.
 
Αν και η εικόνα δεν αποκαλύπτει κάτι που δεν έχουν δείξει ήδη οι κατασκοπευτικές λήψεις πρωτοτύπων, επιβεβαιώνει έμμεσα ότι η «ηλεκτρική S-Class» θα αποκαλυφθεί το 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το μοντέλο θα παρουσιαστεί λίγους μήνες μετά την επόμενη γενιά της S-Class (W223), και αυτή η επίσημη εικόνα έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή τη φήμη.
 
Για να πάρετε μια καλύτερη οπτική παρακάτω επισυνάπτουμε και ένα κατασκοπευτικό βίντεο που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγο καιρό και απεικονίζει, όσο επιτρέπει το καμουφλάζ, τις σχεδιαστικές διαφορές μεταξύ της νέας S-Class και της ηλεκτρικής αδερφής της. Η πιο προφανής διαφορά είναι αυτή στους προβολείς αλλά και στη μάσκα που στο ηλεκτρικό μοντέλο (EQS) φαίνεται να είναι μικρότερη.
 
Οι πληροφορίες για την καμπίνα είναι ελάχιστες. Κρατήστε όμως πως η ευρυχωρία και η άνεση για όλους τους επιβάτες θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά. Τέλος, σε ότι αφορά το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, θα προσφέρει περισσότερους από 400 ίππους με την αυτονομία κίνησης να οριοθετείται περίπου στα 450 χιλιόμετρα. Η Mercedes δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην δημοσιοποίηση επίσημων χαρακτηριστικών, ωστόσο φανταζόμαστε πως σιγά σιγά θα αρχίσει να το κάνει, καθώς η EQS έχει περάσει στο τελικό στάδιο των δοκιμών.  
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda