Μία νέα εικόνα η οποία επιβεβαιώνει πως ο ερχομός της νέας Ford Mustang GT500 είναι κοντά, διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η εικόνα που διέρρευσε.

Το τεράστιο δισκόφρενο.

Έγγραφο επιβεβαιώνει τηv Mustang GT500

2.289 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Μία νέα εικόνα η οποία επιβεβαιώνει πως ο ερχομός της νέας Ford Mustang GT500 είναι κοντά, διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την εμφάνιση μιας εικόνας στο διαδίκτυο, η οποία έδειχνε τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 των 5,2 λίτρων της επερχόμενης Mustang GT500, έχουν προκύψει επιπλέον λεπτομέρειες του αυτοκινήτου χάρη στο φόρουμ Mustang6g.
 
Ένα μέλος έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο που ως επί το πλείστον δεν δείχνει σημαντικά πράγματα, αναγράφοντας το συνιστώμενο λάδι που πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη συντήρηση του μοντέλου, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι μεταξύ των μοντέλων αναφέρεται τόσο το τρέχον όνομα της Mustang GT350, όσο και η πολυαναμενόμενη  Mustang GT500, επιβεβαιώνοντας ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται πολύ κοντά.
Επιπλέον να αναφέρουμε πως στον ίδιο ιστότοπο, είχε κάνει την εμφάνισή της μια εικόνα, που έδειχνε τα τεράστια φρένα Brembo του οχήματος και των αυλακώσεων που έχουν πάρει θέση στο δίσκο.    
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως διεθνή μέσα αναφέρουν πως ο κινητήρας της GT500 θα μετονομαστεί σε «Predator», έχοντας όπως είναι φυσικό πολλά κοινά εξαρτήματα με τον κινητήρα V8 των 5.2 λίτρων των GT350 και GT350R, ωστόσο αναμένεται να προσφέρει στο μοντέλο μεγαλύτερη ισχύ, η οποία θα ξεπερνά τα 650 άλογα.

Hyundai
vw