Αναμένεται να κοστίζει κάπου ανάμεσα από το Model 3 και το Μοdel S.

Εικόνα teaser για Model Y

1.934 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2018)

Μια σειρά από καινούριες πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από το Tesla Model Y. Δείτε τι μαθαίνουμε.

H ετήσια συνεδρίαση μετόχων της Τesla τελείωσε πριν λίγες ώρες και ενώ ήρθαν στην δημοσιότητα μια σειρά από πληροφορίες, φαίνεται πως διέρρευσε και μια νέα φωτογραφία που κατά πάσα πιθανότητα απεικονίζει το Μοdel Y της αμερικάνικης μάρκας.

Το μοντέλο αυτό πρόκειται να αποτελέσει την νέα πρόταση της μάρκας στην κατηγορία των ηλεκτρικών crossover με την μάρκα να ισχυρίζεται ότι θα αποδειχθεί ακόμα πιο δημοφιλής από το Model 3. Οι πληροφορίες γύρω από το μοντέλο είναι λίγες, ωστόσο ο Elon Musk επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2019 και ότι θα κατασκευαστεί στο ίδιο εργοστάσιο με την νταλίκα και το Roadster.
 
Όσον αφορά στην τιμή, αναμένεται να κοστίζει κάπου ανάμεσα από το Model 3 και το Μοdel S δηλαδή περίπου από 38.000-42.000 ευρώ. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι θα έχει τις ίδιες θύρες με το Μοdel X και ότι θα χρησιμοποιεί και το ίδιο δάπεδο.

Τέλος, o Εlon Musk θέλησε να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον δηλώνοντας: « To Model Y δεν θα έχει στην καμπίνα καθόλου δέρμα ακόμα και στο τιμόνι, ακόμα και αν έχει τιμόνι…»
 

PEIRAIOS LEASING
test center