Εικόνες αποκαλύπτουν μέρη του νέου Hyundai Ioniq 6
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εικόνες αποκαλύπτουν μέρη του νέου Hyundai Ioniq 6

2.139 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2022)

Περισσότερες εικόνες teaser του επερχόμενου Ioniq 6 έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, προσφέροντας μία καλύτερη οπτική στην εξωτερική εμφάνιση του νέου ηλεκτρικού μοντέλου.

Το είπε και το έκανε η Hyundai

Η Hyundai το προηγούμενο διάστημα είχε υποσχεθεί να δημοσιεύσει περισσότερες εικόνες του νέου ηλεκτρικού που έχει ετοιμάσει και σήμερα η κορεατική μάρκα κράτησε το λόγο της. Με νέες εικόνες που παρουσιάζουν από κοντά συγκεκριμένα σημεία του αμαξώματος δίνει μια πιο καλή οπτική του μοντέλου παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παραμένει το μοτίβο Parametric Pixel

Όπως μπορούμε να δούμε το μοτίβο Parametric Pixel που είδαμε στο Ioniq 5 δίνει το παρών και στο νέο μοντέλο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο φαρδύ τρίτο φως φρένων που είναι ενσωματωμένο στην αεροτομή. Το ίδιο ισχύει και στα φωτιστικά στο πίσω μέρος. Από κει και πέρα μπορούμε επίσης να ρίξουμε μια ματιά στη γραμμή οροφής που μοιάζει με κουπέ, όπως και στις κάμερες που έχουν πάρει τις θέσεις των πλευρικών καθρεπτών. Τέλος βλέπουμε και ένα μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα και του αεραγωγού που τον συνοδεύει.

Στην E-GMP πλατφόρμα και 500 χιλιόμετρα αυτονομία

Αυτό που γνωρίζουμε από το παρελθόν είναι πως το Ioniq 6 θα βασιστεί στην πλατφόρμα του ομίλου Hyundai, E-GMP, που αφορά μόνο ηλεκτρικά. Χάρη σε αυτή θα διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 800 volt, ενώ πιθανότατα το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης θα αντλεί ενέργεια από μία μπαταρία 77,4 kWh, την οποία έχουμε δει και στο Kia EV6. Σε ότι αφορά την αυτονομία αυτή υπολογίζεται πως θα κυμαίνεται στο φάσμα των 500 χιλιομέτρων, ενώ το μοντέλο θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ για να προσφέρει τετρακίνηση. Όσον αφορά τις εκδόσεις ισχύος αυτές πιθανότατα θα είναι δύο, 218 και 313 ίππων. Κατά πάσα πιθανότητα η Hyundai θα προσφέρει και μία ακόμα έκδοση με μικρότερη μπαταρία 58kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, για να καταστήσει το μοντέλο περισσότερο προσιτό στους πελάτες της με μικρότερη οικονομική επιφάνεια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center