Το εικονικό περίπτερο είναι αλληλεπιδραστικό.

Κάνε βόλτα στο περίπτερο της VW στην Γενεύη

1.887 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Μπορεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης να μην πραγματοποιήθηκε, όμως η Volkswagen μας δίνει τη δυνατότητα μέσω του υπολογιστή μας να περιηγηθούμε εικονικά στο περίπτερο της, χωρίς να χάσουμε καμία απολύτως πληροφορία ή κάποιο άλλο προνόμιο, όπου θα είχαμε ως φυσική παρουσία στην έκθεση.

Αφού λοιπόν το Σαλόνι Αυτοκινήτου δεν έγινε, η VW αναφορικά με το δικό της περίπτερο είπε να το παρουσιάσει διαδικτυακά με το αποτέλεσμα να δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό αυτούς που υλοποίησαν τη σκέψη αυτή. Το εικονικό περίπτερο είναι αλληλεπιδραστικό και είναι κυριολεκτικά σαν να περπατάτε σε ένα πραγματικό χώρο με τη μουσική και λαμπερά φώτα να μην απουσιάζουν.
 
Στο περίπτερο μπορεί κανείς να δει όλα το ηλεκτρικό ID.3, καθώς και ολόκληρη την οικογένεια της όγδοης γενιάς του VW Golf. Το τελευταίο περιλαμβάνει τις σπορ εκδόσεις GTI, GTD και GTE. Φυσικά παρόντα είναι και όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έχει παρουσιάσει και διαθέτει στη γκάμα της η γερμανική φίρμα, ακόμα και κάποια από το επαγγελματικό της τμήμα.
 
Φυσικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα εικονικό περίπτερο πιθανώς να εντοπιστούν κάποιες μικροδιαφορές στις λεπτομέρειες των αυτοκινήτων σε σχέση με τα πραγματικά, όμως σε καμία περίπτωση το τελευταίο δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει από την εικονική σας βόλτα στο περίπτερο της VW. Για να μεταβείτε εκεί κάντε κλικ πάνω στην παρακάτω εικόνα.

 

LEASING APRILIOS
skoda