Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, οι πηγές μας αναφέρουν ότι η Cullinan θα χρησιμοποιεί τον ίδιο V12 biturbo κινητήρα χωρητικότητας 6,75 λτ. της Phantom.

Είναι αυτή η Cullinan;

19.167 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2018)

H πρώτη εικόνα της νέας Cullinan φαίνεται να ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από διαρροές. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η Rolls-Royce ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της crossover και φαίνεται πως μια μέρα πριν από την επίσημη παρουσίαση του, ήρθε το φως μέσα από διαρροές μια πρώτη εικόνα του μοντέλου.

Σύμφωνα με όσα μπορούμε να διαπιστώσουμε από την φωτογραφία αυτή, η Cullinan θα υιοθετήσει αρκετά από τα σχεδιαστικά στοιχεία τις Rolls-Royce, αν και φαίνεται πως ο πρόβολος της θα είναι πιο boxy από αυτόν της Phantom. Μπορούμε να δούμε ακόμη ότι λαμβάνει ορθογώνια μεγάλα φωτιστικά σώματα με μεγάλους εισαγωγείς αέρα σε συνδυασμό με έντονη παρουσία χρωμίου.
 
Στο εσωτερικό, σύμφωνα με όσα έχουν δείξει κατασκοπευτικές φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο παρελθόν, η Cullinan όπως και κάθε μοντέλο της φίρμας, θα χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια περιλαμβάνοντας δερμάτινη ταπετσαρία με ξύλινα και μεταλλικά διακοσμητικά, ενώ σύμφωνα με τις φήμες αυτό που θα ξεχωρίζει θα είναι το σύστημα Viewing Suite. Το εν λόγω σύστημα με το πάτημα ενός κουμπιού θα ενεργοποιείται και αυτόματα δύο δερμάτινες καρέκλες και ένα τραπέζι θα παίρνουν θέση στο πίσω μέρος.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, οι πηγές μας αναφέρουν ότι η Cullinan θα χρησιμοποιεί τον ίδιο V12 biturbo κινητήρα χωρητικότητας 6,75 λτ. της Phantom που αποδίδει 570 ίππους και 900 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και με σύστημα τετρακίνησης.

Mercedes
test center