Είναι αυτή η νέα Mercedes CLA;

Είναι αυτή η νέα Mercedes CLA;

6.253 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2018)

Με τη Mercedes-Benz να εργάζεται πάνω στην κατασκευή της δεύτερης γενιάς της CLA, οι απόψεις των ανεξάρτητων σχεδιαστών για το πώς θα μοιάζει το μοντέλο της γερμανικής φίρμας συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Έτσι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi, έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του ιδέα για το ερχόμενο μοντέλο της φίρμας. Απ ότι φαίνεται ο σχεδιαστής έχει βασιστεί στη νέα γενιά της A-Class που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, έχοντας τοποθετήσει τα σχεδιαστικά στοιχεία του νέου hatchback, σε ένα πιο διευρυμένο αμάξωμα.
 
Σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν η επόμενη CLA, που θα υποστηρίζεται από την ίδια πλατφόρμα, πάνω στην οποία έχει κατασκευαστεί η νέα A-Class, θα εξακολουθήσει να έχει την κίνηση στους μπροστά τροχούς, έχοντας παράλληλα και την επιλογή τετρακίνησης. Θα τροφοδοτείται από μία σειρά κινητήρων μέσα στους οποίους θα υπάρχουν και μηχανικά σύνολα τα οποία έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Renault και θα συνδυάζονται τόσο με χειροκίνητα όσο και με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.
Στο εσωτερικό, όταν το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του θα είναι εξοπλισμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει η γερμανική φίρμα, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ψυχαγωγίας MBUX, το οποίο θα έχει δύο οθόνες, όπως συμβαίνει με τη νέα E-Class και την ανανεωμένη S-Class.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως πολύ πιθανό είναι να υπάρξει και μια ισχυρή έκδοση AMG, η οποία θα παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0-λίτρων, ο οποίος θα παράγει πάνω από 400 ίππους.

PEIRAIOS LEASING
test center