Ένα βίντεο το οποίο φαίνεται να δίνει μία πρώτη «γεύση» του επερχόμενου SUV GV80 της Genesis, δημοσιεύτηκε στο κανάλι της Hyundai.

Θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα για τη συμπεριφορά που θα έχουν τα αυτοκίνητα, χρησιμοποίησε ένα ψηφιακά επεξεργασμένο πρωτότυπο SUV της Genesis GV80.

Είναι αυτό το Genesis GV80; (+vid)

1.586 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2018)

Ένα βίντεο το οποίο φαίνεται να δίνει μία πρώτη «γεύση» του επερχόμενου SUV GV80 της Genesis, δημοσιεύτηκε στο κανάλι της Hyundai.

Πριν από λίγες ημέρες η Hyundai δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ένα ενημερωτικό βίντεο σχετικά με τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα εξοπλίζουν τα μελλοντικά της μοντέλα.
 
Θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα για τη συμπεριφορά που θα έχουν τα αυτοκίνητα, χρησιμοποίησε ένα ψηφιακά επεξεργασμένο πρωτότυπο SUV της Genesis, GV80, ωστόσο αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά θα δούμε πως το μοντέλο μοιάζει με το concept, ωστόσο δεν είναι ακριβώς ίδιο. Συγκεκριμένα όπως απεικονίζεται το αυτοκίνητο στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω το πλαϊνό μέρος είναι διαφορετικό, ενώ η οροφή δεν έχει κλίση, κάτι που συμβαίνει στο πρωτότυπο. Οι πλευρικοί καθρέφτες διαφέρουν επίσης, ταιριάζοντας σε μεγάλο βαθμό με αυτούς που προσφέρονται στα μοντέλα παραγωγής.
Εν κατακλείδι το όλο αυτοκίνητο μοιάζει περισσότερο με ένα όχημα παραγωγής παρά με ένα πρωτότυπο. Προφανώς και όλο αυτό είναι μία εικασία και θα μπορεί να μην ισχύει τίποτα απ όλα αυτά, ωστόσο υπάρχουν και οι πιθανότητες να έχουμε ένα έξυπνο teaser.
 
Όπως και να έχει αξίζει να δείτε το βίντεο που ανεξάρτητα από το αυτοκίνητο μας δείχνει κάποια από τα στοιχεία υποβοήθησης του οδηγού και τον τρόπο λειτουργία τους.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto