O Justin Duel James έδωσε στη δημοσιότητα το δικό του σχέδιο.

Είναι αυτό το Pick-Up της Tesla;

1.640 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2019)

Το ότι η Tesla εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός Pick-Up δεν αποτελεί πλέον είδηση καθώς ο ιδρυτής της αμερικανικής μάρκας Elon Musk έχει επιβεβαιώσει το γεγονός. Έτσι πολλοί είναι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές που προσπαθούν να αποτυπώσουν την εικόνα που θα έχει το ηλεκτρικό «αγροτικό» μοντέλο.

Ένας από αυτούς είναι ο Justin Duel James ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το δικό του σχέδιο. Όπως αποκαλύπτει, το τελικό αποτέλεσμα εμπνέεται από την teaser εικόνα του Model Y και μέσω τον κατάλληλων αλλαγών το μετέτρεψε σε Pick-Up. Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ λίγη σχέση με το μοντέλο που είχε δημοσιεύσει ο Elon Musk στο παρελθόν, ωστόσο το μήκος της καρότσας αλλά και οι ζάντες φαίνεται να συμβαδίζουν με το  αρχικό σχέδιο του ηλεκτρικού αγροτικού.
 
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της Tesla, το κόστος αγοράς του νέου Pick-Up της εταιρείας πιθανότατα θα βρίσκεται κάτω από τα 45.000 ευρώ!
 
Από κει και πέρα με βάση δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, θα πρόκειται για έναν «εκπρόσωπο» της μεγάλης κατηγορίας των Pick-Up(π.χ. αντίστοιχο με το Ford F-150) όντας σημαντικά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τα μεσαία Pick-Up που διατίθενται στις διάφορες ευρωπαϊκές αγορές (π.χ. Ford Ranger, Toyota Hilux, Nissan Navara κ.ο.κ.).
 
Τέλος σε ότι αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το νέο Tesla Pick-Up θα έχει αυτονομία της τάξης των 650 – 800 χλμ. ενώ ο ηλεκτροκινητήρας του θα τροφοδοτεί όλους τους τροχούς. Παράλληλα, η Tesla αναφέρει πως θα περιλαμβάνεται και σύστημα αυτόματης ρύθμισης της ανάρτησης αναλόγως της κίνησης και της διαδρομής που ακολουθείται καθώς και ειδικά προγράμματα διαχείρισης της απόδοσης του κινητήρα αναλόγως των συνθηκών κίνησης (εντός ή εκτός δρόμου).

FORD E-TRANSIT
NISSAN