Eίναι αυτό το νέο VW Golf;

Είναι αυτό το επόμενης γενιάς VW Golf; (+video)

5.745 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2018)

Aυτό είναι το video στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται «γυμνό» από καμουφλάζ το 8ης γενιάς ολοκαίνουριο VW Golf.

Ένα video από την Νότια Αφρική έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες πολλές συζητήσεις στον κόσμο της αυτοκίνησης. Ο λόγος είναι ότι οι αναφορές που έρχονται από το εξωτερικό κάνουν λόγο πως στο video που θα δείτε παρακάτω, βρίσκεται το 8ης γενιάς ολοκαίνουριο VW Golf.
 
Το μοντέλο ξέρουμε πως αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διάρκεια δοκιμών με την επίσημη παρουσίαση του να αναμένεται το επόμενο έτος. Ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ίχνος καμουφλάζ πάνω του, την στιγμή που η Volkswagen μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για το δημοφιλές μικρομεσαίο, εξαιρουμένης μιας teaser εικόνας που προσέφερε απλά μια πρώτη γεύση για το «σουλούπι» του.

Αν όντως, το αυτοκίνητο του video είναι το νέο Golf, τότε φαίνεται πως, αν και κράτα την ίδια σχεδιαστική ταυτότητα, θα είναι αρκετά σπορτίφ σε εμφάνιση με αρκετές διαφορές τόσο στο μπροστινό όσο και το πίσω μέρος.
 
Εσείς τι λέτε; Είναι άραγε όντως το επόμενης γενιάς VW Golf ή απλά είναι απλά ένα τωρινό Golf με κάποιες διαφορές, αποτέλεσμα της δουλειάς κάποιου τοπικού βελτιωτικού οίκου ή ιδιώτη;
 
 

Mercedes
test center