Είναι αυτό το επόμενο Land Cruiser;

Ένα ιαπωνικό περιοδικό αλλά και ένας χρήστης του Instagram είναι υπεύθυνοι για την παρουσίαση των συγκεκριμένων εικόνων.

H εικόνα που υποτίθεται ότι μας λέει για τις διαστάσεις και τον κινητήρα του SUV.

Είναι αυτό το επόμενο Land Cruiser;

4.796 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2018)

Εικόνες που φέρονται να παρουσιάζουν το επόμενο Toyota Land Cruiser κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ερχόμενες από την Ιαπωνία. Δείτε περισσότερα.

Ένα ιαπωνικό περιοδικό αλλά και ένας χρήστης του Instagram είναι υπεύθυνοι για την παρουσίαση των συγκεκριμένων εικόνων που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα σχέδιο για το πως θα είναι το επόμενης γενιάς Toyota Land Cruiser.
 
Μπορεί οι εικόνες να μην είναι επίσημες, ωστόσο από αυτές φαίνεται πως οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν δώσει στο ιαπωνικό SUV μία παρόμοια μορφή με μοντέλα της Land Rover, με το σχέδιο να χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες, οι οποίες δίνουν μία πιο στιβαρή και ογκώδη υπόσταση. Από κει και πέρα οι προβολείς φαίνονται να είναι τεχνολογίας LED, ενώ «κρυφές» είναι οι χειρολαβές των θυρών.
Επιπλέον υπάρχει και μια άλλη εικόνα που υποτίθεται ότι μας λέει για τις διαστάσεις και τον κινητήρα του SUV και οι αριθμοί αναφέρουν πως το αυτοκίνητο θα έχει μήκος 4.950 χιλιοστά, πλάτος 1.980 χιλιοστά, ύψος 1.920 χιλιοστά και μεταξόνιο που μετράται στα 2.850 χιλιοστά. Αναφέρει επίσης ότι πηγή ισχύος είναι ένας βενζινοκινητήρας V6 3,4 λίτρων που πιστεύεται ότι προσφέρει 422 ίππους, σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων.
 
Τέλος να ξεκαθαρίσουμε πως καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένη και πλέον ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει αν όντως αυτή τη στιγμή στην οθόνη μας βλέπουμε το επόμενο Land Cruiser.

Hyundai
4green