• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το λανσάρισμα του νέου Renegade αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Είναι αυτό το επόμενο Renegade;

Διαβάστηκε από 41003 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/8/2017
 

Την δική τους άποψη για το πώς θα μπορούσε να είναι το ανανεωμένο Jeep Renegade, ανέπτυξαν μέσω ενός σχεδίου ανεξάρτητοι σχεδιαστές.

Την δική τους άποψη για το πώς θα μπορούσε να είναι το ανανεωμένο Jeep Renegade, ανέπτυξαν μέσω ενός σχεδίου ανεξάρτητοι σχεδιαστές.
 
Όπως μπορούμε να δούμε και στην εικόνα του σχεδίου, η συγκεκριμένη άποψη θέλει το ανανεωμένο μοντέλο να έχει περισσότερες γωνίες στο αμάξωμά του και πιο στιβαρή εμφάνιση στην εμπρόσθια όψη, αντλώντας όπως φαίνεται έμπνευση από το Compass αλλά και το Concpet του Yuntu, το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες στην Κίνα.
 
Το ανανεωμένο Renegade  θα έχει ως στόχο του να παραμείνει ανταγωνιστικό στις αγορές, κάτι το οποίο είναι πλέον ακόμα πιο δύσκολο, μιας και ο ανταγωνισμός έχει γίνει πιο έντονος λόγω της παρουσίας των Kia Stonic και Hyundai Kona.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ανανεωμένο μοντέλο δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα, το εσωτερικό του το Renegade, θα περιλαμβάνει το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect τέταρτης γενιάς το οποίο θα είναι συμβατό με το Apple CarPlay και το Android Auto.
 
Το λανσάρισμα  του νέου Renegade αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2018.