Έκαναν ανακαίνιση και βρήκαν μια θαμμένη Mercedes στην αυλή τους
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έκαναν ανακαίνιση και βρήκαν μια θαμμένη Mercedes στην αυλή τους

67.394 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2022)

Το αυτοκίνητο βρέθηκε 1,5 μέτρο κάτω από το έδαφος, γεμάτο σακιά από τσιμέντο. Βασικός ύποπτος είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού ο οποίος είχε φυλακιστεί 3 φορές!

Ήταν γεμάτη σακιά με τσιμέντο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όταν εργάτες που έκαναν εργασίες στην αυλή μιας πανάκριβης βίλας στην Καλιφόρνια, ανακάλυψαν θαμμένη σε βάθος 1,5 μέτρου μια Mercedes SL της δεκαετίας του `90.

Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνα με αστυνομικούς σκύλους και ειδικά μηχανήματα στο όχημα αλλά και τον κήπο και δεν βρήκαν ανθρώπινα απομεινάρια, παρά μόνο σακιά τσιμέντο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ωστόσο δεν αποκλείουν να έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποιο έγκλημα, κάτι που οφείλεται στο παρελθόν του πρώην ιδιοκτήτη της.


Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί σκύλοι για να ερευνήσουν για τυχόν ανθρώπινα ίχνη!

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί σκύλοι για να ερευνήσουν για τυχόν ανθρώπινα ίχνη!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η «κλεμμένη» Mercedes και η βαρβάτη αποζημίωση

Σύμφωνα με τις αρχές το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο το 1992, με τον ιδιοκτήτη του να παίρνει τότε αποζημίωση 87.000 δολαρίων από την ασφαλιστική εταιρεία. Το περίεργο όμως της υπόθεσης είναι πως ο τότε ιδιοκτήτης της SL, ήταν και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο βρέθηκε θαμμένη!

Ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης με το σκληρό ποινικό μητρώο

Η αξίας 15 εκατομμυρίων σήμερα βίλα, αγοράστηκε το 1990 από τον  Johnny Lew (απεβίωσε το 2015 σε ηλικία 77 ετών), ο οποίος είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, για φόνο, απόπειρα φόνου και ασφαλιστική απάτη, για τα οποία μάλιστα είχε βρεθεί και στη φυλακή τρεις φορές!

Ειδικότερα, το 1999 είχε συλληφθεί για ασφαλιστική απάτη, όταν προσπάθησε να «εξαφανίσει» το γιοτ του αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων, βουλιάζοντας το σε διεθνή ύδατα του Ειρηνικού. Ωστόσο οι «άνθρωποι» που προσέλαβε για αυτή την «δουλειά» ήταν μυστικοί αστυνομικοί και τον έπιασαν στα πράσα.

Πλέον το αυτοκίνητο ξεθάφτηκε από την αυλή της βίλας και βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περεταίρω έρευνα ώστε να διαλευκανθεί αν έχει εμπλακεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Πάντως σύμφωνα με την κόρη του Lew, το πιθανότερο είναι ότι ο πατέρας της έθαψε το αυτοκίνητο για συναισθηματικούς λόγους και όχι για να κρύψει κάποιο ακόμα έγκλημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center