Έκανε νταμπλ το Kia EV6 στα βραβεία Red Dot 2022

Έκανε νταμπλ το Kia EV6 στα βραβεία Red Dot 2022

1.844 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2022)

Μία ακόμα τιμητική διάκριση πέτυχε το ηλεκτρικό Kia EV6 λαμβάνοντας το βραβείο «Red Dot: Best of the Best» για τον πρωτοποριακό και καινοτόμο σχεδιασμό του.

Ακόμα ένα βραβείο

Λίγες ημέρες αφότου στέφθηκε Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022, το πολυβραβευμένο Kia EV6 κέρδισε τη συνολική νίκη στα βραβεία σχεδίασης Red Dot 2022. Η 50μελής κριτική επιτροπή του διεθνούς διαγωνισμού σχεδίασης απένειμε στο EV6 το βραβείο «RedDot: Best of the Best» για τον πρωτοποριακό και καινοτόμο σχεδιασμό του. Το πλήρως ηλεκτρικό crossover ανακηρύχθηκε επίσης νικητής στην κατηγορίας RedDot: «Καινοτόμα Προϊόντα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδιασμένο με τη «γλώσσα» Opposites United

Ως το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρικό όχημα της Kia, το EV6 συμβολίζει τη νέα κατεύθυνση της μάρκας. Το ηλεκτρικό crossover δημιουργήθηκε σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia «Opposites United», η οποία αντιπαραβάλλει συνδυασμούς αιχμηρών στιλιστικών στοιχείων και γλυπτικών σχημάτων. Το EV6 είναι επίσης το πρώτο Kia που βασίζεται στην πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP) του Ομίλου Hyundai. Η πλατφόρμα έδωσε τη δυνατότητα στο EV6 να προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό, αυτονομία έως και 528 χιλιόμετρα και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 800 volt που επιτρέπει στο όχημα να φορτίζεται από 10 έως 80% σε μόλις 18 λεπτά, σύμφωνα με τη μάρκα.

Συνέχισε την παράδοση το EV6

Το EV6 συνεχίζει την εντυπωσιακή επιτυχία της Kia στα βραβεία Red Dot από το 2009, όταν το Kia Soul έγινε το πρώτο όχημα από κορεατική μάρκα που έλαβε το βραβείο, ενώ συνολικά 27 μοντέλα της Kia έχουν βραβευτεί με το βραβείο Red Dot. Το EV6 είναι επίσης το έκτο μοντέλο της Kia που λαμβάνει το βραβείο Red Dot «Best of the Best».

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto