Κάτω από το καπό βρίσκεται ο biturbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο biturbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων.

H AMG δίνει στην έκδοση Edition 1 επιπλέον επένδυση με μαύρο δέρμα Nappa και απλό δέρμα σε χρώμα Magma γκρι σε συνδυασμό με κίτρινες ραφές.

H έκδοση θα κάνει ντεμπούτο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έκδοση Edition 1 για την Mercedes-AMG GT

25.379 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2018)

Έτοιμη για το ντεμπούτο της είναι η έκδοση Edition 1 της Mercedes-AMG GT 63 S. Διαβάστε τι «καλούδια» περιλαμβάνει σε εξωτερική εμφάνιση και μέσα στην καμπίνα.

Την έκδοση Edition 1 για την ολοκαίνουρια Mercedes-AMG GT παρουσίασε με ανακοίνωση της η γερμανική μάρκα. Η έκδοση αυτή έχει εορταστικό χαρακτήρα και λανσάρεται λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη κάθε νέου μοντέλου για μόνο 12 μήνες, προσθέτοντας exclusive χαρακτήρα στα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της μάρκας.

Συγκεκριμένα, η Edition 1 για την τετράθυρη AMG GT βασίζεται πάνω στην κορυφαία GT 63 S έκδοση του μοντέλου, ωστόσο προσφέρει επιπλέον μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο. Εξωτερικά, διατίθεται το AMG αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει νέας σχεδίασης προφυλακτήρα, διαφορετικό πίσω διαχύτη και προσαρμοζόμενο πίσω σπόιλερ ενώ μέσω κάποιων μηχανικών αλλαγών, αυξάνεται η κάθετη δύναμη που παράγεται. Eπιπλέον, προσφέρονται AMG γραμμές σε χρώμα Graphite γκρι χαμηλά στο πλαϊνό μέρος, στην οροφή, το καπό και το πορτ-μπαγκάζ ενώ την παράσταση κλέβουν οι 21 ιντσών σφυρήλατες ματ μαύρες ζάντες.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, η AMG δίνει στην έκδοση Edition 1 επιπλέον επένδυση με μαύρο δέρμα Nappa και απλό δέρμα σε χρώμα Magma γκρι σε συνδυασμό με κίτρινες ραφές, τιμόνι AMG με μικρο-ίνες DINAMICA, εμβλήματα Edition 1 κ.α.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο biturbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων απόδοσης 639 ίππων και 900 Nm ροπής σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων της Mercedes και το σύστημα τετρακίνησης 4Μatic. Όσον αφορά στις επιδόσεις, όπως και η κορυφαία GT 63 S, το μοντέλο και στην έκδοση Edition 1 χρειάζεται χρειάζεται 3,2 δλ. για να δει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα με τελικά ταχύτητα 315 χλμ./ώρα. 

H έκδοση θα κάνει ντεμπούτο αυτό το Σαββατοκύριακο με τις παραγγελίες να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι. Οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν από αυτόν τον Σεπτέμβριο.

peugeot
NISSAN