Θα προσφερθεί το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All Wheel Drive της Ford.

Πληροφορίες για το αν θα γίνει διαθέσιμη η έκδοση αυτή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν.

Αλλαγές σε σχέση με το απλό EcoSport στον εσωτερικό διάκοσμο δεν υπάρχουν.

Έκδοση Storm για το Ford EcoSport

6.237 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2018)

Έκδοση Storm για το νέο Ford EcoSport είναι έτοιμη να παρουσιάσει η αμερικάνική μάρκα, όπως μαρτυρούν και οι εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Οι πρώτες εικόνες για το νέο Ford EcoSport Storm είδαν το φως της δημοσιότητας, λίγες μόνο μέρες μετά το teaser που δημοσίευσε η Ford.

Το EcoSport στην έκδοση Storm χαρακτηρίζεται από την πολύ «σκληροτράχηλη» εμφάνιση του. Παρατηρούμε αλλαγές στο σύνολο του αμαξώματος και περιλαμβάνουν γρίλια παρόμοια με το F-150 Raptor με τα αρχικά Storm, την προσθήκη πλαστικών στις ποδιές, το καπό και στους θόλους των τροχών για μεγαλύτερη προστασία και την επιγραφή Storm στο πλαϊνό μέρος.
 
Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το EcoSport Storm θα εξοπλιστεί με ένα δίλιτρο μοτέρ βενζίνης με απόδοση  κοντά στους 170 ίππους σε συνεργασία με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ενώ θα προσφερθεί κατά πάσα πιθανότητα το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All Wheel Drive της μάρκας.

Αλλαγές σε σχέση με το απλό EcoSport στον εσωτερικό διάκοσμο δεν υπάρχουν με την πρώτη ματιά, με την καμπίνα να παραπέμπει στη νέα γενιά του Fiesta με την οθόνη αφής 8 ιντσών του SYNC 3 συστήματος infotainment και συνδεσιμότητας να δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.

Πληροφορίες για το αν θα γίνει διαθέσιμη η έκδοση αυτή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν.

Πώς σας φαίνεται;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda