Η τιμή της έκδοσης για το Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τις 96.695 ευρώ.

Η έκδοση προσφέρεται μόνο σε χρώμα Grigio Lava.

Tο ιταλικό SUV προσφέρεται είτε με κόκκινα δερμάτινα καθίσματα και μαύρες ραφές ή το αντίστροφο.

Νέα έκδοση Vulcano για Μaserati Levante

6.298 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2019)

Η Maserati συνεχίζει να λανσάρει νέες εκδόσεις για το πρώτη της SUV. Σειρά έχει η Vulcano. Δείτε τι προσφέρει.

Τη νέα έκδοση Vulcano για την Levante, το πρώτο της SUV, παρουσίασε η Maserati. H έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μόνο σε Ευρώπη και Ασία ενώ η παραγωγή της θα περιοριστεί στα 150 αυτοκίνητα.

Η έκδοση προσφέρεται μόνο σε χρώμα Grigio Lava και περιλαμβάνει το πακέτο Nerissimo που προσφέρει μαύρο φινίρισμα σε πολλά εξωτερικά μέρη του αυτοκινήτου όπως στις 21 ιντσών ζάντες, Brembo φρένα με κόκκινες δαγκάνες κ.α. Στην καμπίνα, το ιταλικό πολυτελές SUV προσφέρεται είτε με κόκκινα δερμάτινα καθίσματα και μαύρες ραφές ή το αντίστροφο, το έμβλημα της μάρκας στα προσκέφαλα και ανθρακονημάτινες συνθέσεις στην κονσόλα ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα.

 
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει full LED Matrix φώτα, εμπρός και πίσω σένσορες για ευκολότερο παρκινγκ, Bowers&Wilkins σύστημα ήχου, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρονικό σπορ τιμόνι κ.α.

Η τιμή της έκδοσης για το Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τις 96.695 ευρώ, 30.000 ευρώ περίπου περισσότερα από την τιμή της βασικής έκδοσης με τον twin-turbo V6 κινητήρα των 350 ίππων. Η τιμή για την έκδοση των 430 ίππων φτάνειτις 105.270 ευρώ.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green