Ασχημη είναι η ψυχολογία της γνωστής ηθοποιού Ιωάννας Πηλιχού.

Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Ιωάννας Πηλιχού

5.954 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2018)

Mε αναρτήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός κάνει έκκληση για να βρεθεί το αυτοκίνητό της που εκλάπη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ασχημη είναι η ψυχολογία της γνωστής ηθοποιού Ιωάννας Πηλιχού, αφού το Σαββατοκύριακο έπεσε θύμα κλοπής όταν μετά την επίσκεψη της σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι,  διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο στην οδό Μυκηνών και Ανδρέα Παπανδρέου είχε κάνει φτερά.

Πρόκειται για ένα ασημί smart BRABUS με πινακίδες ΙΚΗ 4040 με την ηθοποιό να κάνει έκκληση για βοήθεια, αναρτώντας μια φωτογραφία ενός παρόμοιου με το δικό της αυτοκίνητο.
 
Η ίδια σημείωσε με ανάρτηση της στο Facebook: « Και κάπως έτσι...Μου έκλεψαν το αμάξι...
Μέρα μεσημέρι..σε κεντρικό δρόμο.. 
Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα της βίαιης αφαίρεσης..
Αν κάποιος από εσάς δει κάτι ή θέλει να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτη η βοήθειά σας..
Smart ασημί Brabus, με πινακίδα: ΙΚΗ 4040.»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•𝗦𝗧𝗢𝗟𝗘𝗡• Μου έκλεψαν το αμάξι....😔 Με ρωτήσατε αν έχω φωτογραφίες, για να καταλάβετε πως είναι. Δεν έχω του δικού μου,αλλά βρήκα από το ίντερνετ φωτογραφιες ίδιου με το δικό μου,για να σας βοηθήσω να έχετε εικόνα... Είναι 𝗦𝗠𝗔𝗥𝗧 𝗕𝗥𝗔𝗕𝗨𝗦 𝗰𝗮𝗯𝗿𝗶𝗼 του 2009,χρώμα ασημί, μαύρη κουκούλα, πινακίδα: 𝗜𝗞𝗛 4040 (αν και το πιο πιθανό είναι να την έχουν αφαιρέσει) Το έκλεψαν από περιοχή Μαρούσι,οδό Μυκηνών και Ανδρέα Παπανδρέου, δίπλα ακριβώς από την είσοδο των Jumbo, λίγο πιο κάτω από το The Mall Athens. Όποιος έχει δει κάτι ή μπορεί με κάποιο τρόπο να βοηθήσει,είναι ευπρόσδεκτη η βοήθειά του!! Ευχαριστώ ήδη όλους σας για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας...! #stolencar #theystolemycar #pleasehelp

A post shared by Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou) on

 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto