Δείτε τις νέες τιμές συναλλαγής για το Opel Astra Sedan.

Δείτε τις νέες τιμές συναλλαγής για το Opel Astra Sedan.

Έκπτωση 2.500€ για το Opel Astra Sedan

12.612 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2017)

Αποκαλύφθηκαν επίσημα οι νέες τιμές συναλλαγής του Opel Astra Sedan από την ελληνική αντιπροσωπεία. Πόσο κοστίζει η πλέον η βασική έκδοση; Με τι κινητήρες διατίθεται; Βρες όλες τις απαντήσεις με ένα κλικ.

Μεγάλη προσφορά από την ελληνική αντιπροσωπεία της Opel, που ρίχνει 2.500 ευρώ κάτω την αρχική τιμή του Astra Sedan, τόσο στην βενζινοκίνητη όσο και στην πετρελαιοκίνητη έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην έκδοση Dream, η οποία διατίθεται είτε με τον 1.400άρη turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 140 ίππων, είτε με τον CDTi πετρελαιοκινήτρα απόδοσης 136 ίππων. Και τα δυο μηχανικά σύνολα εξοπλίζονται είτε με αυτόματο, είτε με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ όσον αφορά τις εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο αξίζει να αναφερθεί πως στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το Start & Stop.

Έτσι λοιπόν το Opel Astra Sedan ξεκινά από τις 16.200 ευρώ, για την έκδοση της βενζίνης (18.700 ευρώ πρό της έκπτωσης) και από τις 18.300 ευρώ για την πετρελαιοκίνητη έκδοση (20.800 ευρώ πρό έκπτωσης). Σημειώνουμε τέλος, πως το Opel Astra Sedan, όπως και τα περισσότερα μοντέλα από τη γκάμα της μάρκας, έρχεται μαζί με το πρόγραμμα Opel 5X5, κάτι που σημαίνει 5 χρόνια πλήρους εγγύσης και 5 χρόνια δωρεάν συνδρομή στο Opel OnStar. 

Δείτε VIDEO με το πως λειτουργεί το Opel OnStar στο δρόμο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center