2 φωτογραφίες »

Εκρηκτικό και catchy το νέο Hyundai Elantra N!

3.051 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2021)

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του Elantra N η Hyundai δημοσίευσε τις πρώτες teaser φωτογραφίες του μοντέλου που εντυπωσιάζει με τα χρώματα και τον δυναμισμό του.

Ήταν (και παραμένει) μεγάλο το διάστημα αναμονής του νέου Hyundai Elantra N. Η πρώτη μας επαφή με το αυτοκίνητο έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ακολούθησαν αρκετές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων μοντέλων. Μάλιστα, μερικοί YouTubers είχαν την ευκαιρία μέχρι και να δοκιμάσουν το πρωτότυπο sedan, ωστόσο η εμφάνιση του αυτοκινήτου παραγωγής παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πλέον, για πρώτη φορά μπορούμε και εμείς οι... υπόλοιποι ταπεινοί να δούμε χωρίς καμουφλάζ το νέο μοντέλο. Στις [πρώτες teaser φωτογραφίες που κυκλοφήρησαν η αγαπημένη απόχρωση Performance Blue που συναντάμε σε μοντέλα N κυριαρχεί. Μάλιστα, διανθίζεται από κόκκινες πινελιές στο πλάι και στον πίσω διαχύτη. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν επίσης οι θηριώδεις κυκλικές εξατμίσεις που βλέπουμε και σε άλλα Hyundai N, την ώρα που εντυπωσιακό είναι και το μαύρου χρώματος spoiler πάνω στο πορτ-μπαγκάζ. Όσον αφορά τις ζάντες του Elantra N διαφέρουν αρκετά με τις αντίστοιχες των i20 N και i30 N λόγω των αιχμηρών τους ακτίνων και του φινιρίσματος σε ασημί και μαύρο χρώμα.



«Το Elantra N είναι ένα sedan υψηλής απόδοσης που αποκαλύπτει την πιο σπορ πλευρά του εξαιρετικού ολοκαίνουργιου Elantra μας χάρη στις συναρπαστικές βελτιώσεις που δέχεται από το τμήμα N», δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος του τμήματος N brand Management & Motorsport της Hyundai Motor Company, Till Wartenberg και προσέθεσε. «Το σχεδιάσαμε για να είναι ένα αγωνιστικό σπορ αυτοκίνητο με δυναμικές προοπτικές οδήγησης και στυλ που λατρεύουν οι λάτρεις της απόδοσης. Ανυπομονώ για τα αποκαλυπτήρια του Elantra N, ενός μοντέλου που θα είναι εξαιρετική προσθήκη στη σειρά εμπορικών σημάτων Ν. Μείνετε συντονισμένοι για την ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα».

Σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του Hyundai Elantra N γνωρίζουμε πως θα τροφοδοτείται από έναν 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα 275 ίππων. Η ταχύτητα θα μεταδίδεται είτε μέσω 6τάχυτο χειροκίνητου κιβωτίου είτε με 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αξίζει να τονιστεί πως ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία παρουσίασης αλλά η Hyundai αρκέστηκε να πει πως περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν «τις επόμενες εβδομάδες».

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

VW LEASEPRO
test center