Εξαρθρώθηκε σπείρα που ξάφριζε Ι.Χ από τα Εξάρχεια

2.605 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2021)

Οι ληστές έλεγαν σε οδηγούς ότι κάτω από το αυτοκίνητό τους βρίσκεται ζωάκι και όσο αυτοί έψαχναν να το βρουν, τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας ξάφριζαν ό,τι έβρισκαν.

Συνελήφθη, την 17-7-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αλλοδαπός, μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας. Συγκατηγορούμενοι του ανωτέρω τυγχάνουν 5 επιπλέον αλλοδαποί.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι δραστηριοποιούντο στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα στις περιοχές των Εξαρχείων και της Ομόνοιας, διαπράττοντας κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατ' εξακολούθηση, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, ταξιδιωτικά έγγραφα και γενικότερα αντικείμενα τα οποία μεταπωλούσαν άμεσα.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι στοχοποιούσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους είχαν ξεχάσει αντικείμενα σε εμφανές σημείο και επίσης με τη μέθοδο της απασχόλησης, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση ότι υπάρχει κάποιο ζωάκι κάτω από το αυτοκίνητο ή ότι υπάρχει φθορά σε λάστιχο, απασχολούσαν τον οδηγό, ενώ άλλο μέλος της συμμορίας αφαιρούσε αντικείμενα από το όχημα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 12 περιπτώσεις κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
NISSAN