Nέα Σειρά 1
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέα Σειρά 1

BMW

37.937 Επισκέψεις στο άρθρο

Tι αξίζει να δεις:

X1

X1

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

H Σειρά 1 με την κίνηση εμπρός και τις νέες αναλογίες αποτελεί σημαντική παρουσία. Για κάτι επιπλέον, δείτε και το λίφτινγκ της Χ1. 

Η BMW θα έχει ισχυρή παρουσία στην Έκθεση, προβάλλοντας μερικά ήδη γνωστά μοντέλα της γκάμας της, όπως η «αθλητική» crossover X2 και το ηλεκτρικό μοντέλο στην έκδοση i3s που ξεχωρίζει για τον σπορ αισθητικό χαρακτήρα της. Σε περίοπτη θέση βέβαια θα βρίσκεται η νέα BMW Σειρά 1 που πρόσφατα λαναρίστηκε στη χώρα μας, όπως και η ανανεωμένη γενιά της X1, ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των SUV/Crossover X3 και X5. Η πρώτη συνδυάζει έναν 2λίτρο ΤwinPowerTurbo κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα με τη συνολική απόδοση να ανέρχεται στους 292 ίππους, ενώ η X5 εφοδιάζεται με 6κύλινδρο 3λιτρο TwinPowerTurbo και ηλεκτροκινητήρα με συνολική απόδοση  394 ίππων.

Νέα Σειρά 1
Η νέα Σειρά 1 μεγάλωσε σε διαστάσεις και είναι πλέον προσθιοκίνητη,   ενώ συνεχίζει να εκφράζει δυναμικό αισθητικό προφίλ καθώς και κορυφαία ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό της. Παράλληλα μέσα στα δυνατά της χαρακτηριστικά συγκαταλέγεται η ευχάριστη οδηγική αίσθηση και η δυναμική της συμπεριφορά στο δρόμο. Εφοδιάζεται με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 140 και 306 ίππων (4κίνητη έκδοση 135i) και με diesel κινητήρες απόδοσης 116, 140 και 190 ίππων (τετρακίνητη).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw