DS 3 Crossback E-Tense
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS 3 Crossback E-Tense

DS

37.932 Επισκέψεις στο άρθρο

Tι αξίζει να δεις:

DS 3 Crossback E-Tense

DS 3 Crossback E-Tense

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

To DS 3 Crossback θα σας κλέψει την καρδιά όχι μόνο με το στιλ του αλλά και με το συνδυασμό ηλεκτρικής γραμμής κίνησης, κάτι που δε συναντάται αλλού. 

H πολυτελής φίρμα του ομίλου PSA δε γίνεται παρά να έχει μια πολύ ιδιαίτερη και φίνα παρουσία στην Έκθεση Αυτοκίνηση όπως είχε γίνει εξάλλου και πέρυσι. Για τη διοργάνωση του 2019 η γαλλική εταιρεία έχει προγραμματίσει να έχει ως κεντρικό έκθεμα το DS 3 Crossback E-Tense.

Το εν λόγω μοντέλο είναι η πρώτη επί της ουσίας κίνηση για ηλεκτρικό όχημα στην κλάση των premium B-SUV. Πρωτοποριακή επιλογή από πλευράς DS, η οποία στηρίζεται σε μια γνώριμη ηλεκτρική δομή: κινητήρας απόδοσης 100 kW (136 ίπποι), μπαταρία με ενέργεια 50 κιλοβατώρες (kWh) και αυτονομία η οποία εντυπωσιάζει, αφού ανέρχεται στα 340 χλμ. μετρημένη με το ρεαλιστικό πρότυπο WLTP (με προδιαγραφές NEDC εκτιμάται στα 430 χλμ.). Η δε φόρτιση μπορεί να γίνει και εξαιρετικά γρήγορα, έως και σε 30 λεπτά να φτάσει στο 80% αν η πηγή ρεύματος είναι πολύ ισχυρή. 

Φυσικά η ηλεκτρική έκδοση του DS 3 Crossback συνεχίζει να εστιάζει, όπως όλη η φίρμα, στην πολυτέλεια, την υψηλή τεχνολογία, το μοναδικό ντιζάιν και τις τολμηρές τεχνολογικές λύσεις. 

DS 7 Crossback E-Tense 4x4
H εκπροσώπηση του γαλλικού premium σήματος του ομίλου PSA στην έκθεση Αυτοκίνηση, συνεχίζεται με το DS 7 Crossback E-Tense 4x4. Kι εδώ πρόκειται για μια εξηλεκτρισμένη πρόταση, αφού όπως θα δουν οι επισκέπτες της αθηναϊκής έκθεσης το εν λόγω DS 7 είναι plug-in υβριδικό μοντέλο. Η βάση είναι ένας κινητήρας βενζίνης με 200 ίππους ο οποίος συνοδεύεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ 109 ίππων έκαστο. Όλο αυτό δουλεύει αρμονικά για μια συνδυαστική ισχύ 300 ίππων αλλά και για την παροχή τετρακίνησης. Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις: το «0-100» των 5,8 δλ. αποκαλύπτει πολλά, δε νομίζετε; Ενώ η μέση κατανάλωση είναι μετρημένη κατά WLTP στο 1,4 λίτρα/100 χλμ. ή αλλιώς εκπομπές ρύπων 31 γρ. CO2/χλμ.. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN