Ανεπαίσθητες οι αισθητικές αλλαγές στο ανανεωμένο Fiat Panda.

Ανεπαίσθητες οι αισθητικές αλλαγές στο ανανεωμένο Fiat Panda.

Ανανέωση για το Fiat Panda

(29/9/2016)

Η Fiat προέβη στην ανανέωση της γκάμας του Panda, προκειμένου να το διατηρήσει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σχεδιαστικά, υπάρχουν μικροεπεμβάσεις στους προφυλακτήρες, ενώ το αμάξωμα πλέον έρχεται σε δύο νέα χρώματα και με νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου. Και εκεί σταματούν οι αλλαγές εξωτερικά.
 
Στο εσωτερικό, η Fiat υπόσχεται πιο ευανάγνωστο πίνακα οργάνων, χάρη σε αλλαγές στη γραμματοσειρά του, ενώ υπάρχουν νέες επενδύσεις στο σαλόνι, καθώς και νέοι χρωματικοί συνδυασμοί. 
 
 
Ειδοποιός διαφορά στο ανανεωμένο Panda είναι η προσθήκη του συστήματος Uconnect το οποίο έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της μάρκας και προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας με smart phones.
 
Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές, με την γκάμα να εξακολουθεί να απαρτίζεται από τον 1,2 λτ. βενζίνης με 69 άλογα, τον 0,9 λτ. twinair επίσης βενζίνης σε εκδόσεις με 65, 85 και 90 ίππους και τον ντίζελ 1,3 λτ. με τους 95 ίππους.
 
Το ανανεωμένο Fiat Panda θα είναι διαθέσιμο άμεσα και οι τιμές του δεν αναμένεται να έχουν διαφορά σε σχέση με αυτές της τωρινής έκδοσης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto