Η BMW παρουσιάζει άλλη μία ειδική έκδοση του υβριδικού sports car, τη νέα BMW i8 Protonic Dark Silver Edition

Η BMW παρουσιάζει άλλη μία ειδική έκδοση του υβριδικού sports car, τη νέα BMW i8 Protonic Dark Silver Edition

Ακόμα πιο σπέσιαλ BMW i8

(29/9/2016)

Λες και η BMW i8 δεν είναι αρκούντως ξεχωριστή, οι Βαυαροί παρουσιάζουν άλλη μία ειδική έκδοσή της. Λόγος γίνεται για την i8 Protonic Dark Silver Edition που θα κάνει ντεμπούτο στο Παρίσι και η οποία έρχεται σε συνέχεια της Protonic Red Edition που γνωρίσαμε τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Προεξάρχον χαρακτηριστικό της είναι η βαφή Protonic Dark Silver, η οποία αντανακλά τις ακτίνες του φωτός. Οι άνθρωποι της εταιρείας ξεκαθάρισαν πως το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα αξεσουάρ του μοντέλου. Η παραγωγή της BMW i8 Dark Silver Edition θα περιοριστεί από τον προσεχή Δεκέμβριο, έως να κλείσουν τα βιβλία παραγγελιών στις αρχές του 2017.

Κατά τα λοιπά, δεν αλλάζει κάτι στο υβριδικό σύστημα του οχήματος, που αποτελείται από έναν 1500άρη τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα TwinPower Turbo, αλλά και από ένα ηλεκτρικό μοτέρ που αντλεί ενέργεια από μπαταρίες ιόντων-λιθίου. Η συνδυαστική απόδοση του συστήματος είναι 362 ίπποι, την ίδια στιγμή που η μέση κατανάλωση ορίζεται στα 2,1 λτ./100 χλμ. Η επίδοση στο 0-100 χλμ./ώρα είναι 4,4 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto