Το νέο Civic Type R δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το τωρινό μοντέλο.

Το νέο Civic Type R δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το τωρινό μοντέλο.

Honda Civic Type R Prototype

(29/9/2016)

Η Honda πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του νέου Civic Type R Prototype στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Αν και προς το παρόν πρωτότυπο, το νέο Civic Type R δεν αναμένεται να έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με το εικονιζόμενο μοντέλο, ενώ θα περάσει στην παραγωγή το 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Βασισμένο στο νέο 5θυρο Honda Civic, το Civic Type R Prototype έχει body kit το οποίο το βελτιώνει αεροδυναμικά και φυσικά αισθητικά, ενώ για την περίσταση διαθέτει ειδικό χρώμα. Στο εμπρός μέρος ο προφυλακτήρας έρχεται με splitter από ανθρακονήματα, ενώ η μάσκα έχει ένα μικρό αεραγωγό πάνω από τις γρίλιες. 

Φυσικά οι κόκκινες λεπτομέρειες μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε, τόσο στο αμάξωμα όσο και στις ζάντες, ενώ τις έχουμε συναντήσει και στο τωρινό Civic Type R. Τα πλευρικά σπόιλερ είναι και αυτά από ανθρακονήματα, όπως εξάλλου και ο αεροδυναμικός διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα.

Εκεί βέβαια πρωταγωνιστεί η τριπλή απόληξη της εξάτμισης, με την κεντρική να είναι διαφορετικού χρώματος και διαμμέτρου από τις άλλες δύο. Στο προφίλ του αυτοκινήτου φυσικά δεν μπορούμε παρά να μην τονίσουμε και τα τονισμένα φτερά, τα οποία παραπέμπουν στο τωρινό Civic Type R, ενώ η αεροτομή εξακολουθεί να είναι επιβλητική. 

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη του νέου Civic Type R, η Honda δεν θέλησε να κάνει κάποια αποκάληψη, αν και το πιθανότερο είναι το αυτοκίνητο να παραμείνει προσθιοκίνητο και με τον 2,0 λτ. VTEC Turbo των 310 ίππων κάτω από το καπό του. 

Το νέο Honda Civic Type R θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green