Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο μικρό Crossover, Toyota C-HR.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο μικρό Crossover, Toyota C-HR.

Toyota C-HR

(29/9/2016)


Ξεχωρίζει η

Ξεχωρίζει η "αιχμηρή" σχεδίαση του C-HR στο σύνολο του αμαξώματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το C-HR είναι το μοντέλο με το οποίο η Toyota θα ανταγωνιστεί όλους τους καταξιωμένους «παίκτες» της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV. Έτσι, καθώς τα τελευταία χρόνια το RAV4 μεγάλωσε σε διαστάσεις, το νέο μοντέλο της Toyota έρχεται για να διεκδικήσει μερίδια από μια κατηγορία όπου το Qashqai της Nissan «παίζει» μπάλα μόνο του τα τελευταία χρόνια. Με αφορμή την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου στην έκθεση του Παρισιού, η Toyota αποκάλυψε κάποια επιπλέον στοιχεία για το μοντέλο.
 
Μεγάλο του προσόν είναι η σχεδίασή του, η οποία βρίσκεται αρκετά κοντά σε εκείνη του C-HR Concept που είδαμε για πρώτη φορά σχεδόν δύο χρόνια πριν. Βασικό χαρακτηριστικό της σχεδίασής του είναι η coupe αισθητική του, κάτι που οφείλεται στο έντονα κεκλιμένο τελείωμα της οροφής, στα μικρά πίσω παράθυρα και στις κρυμμένες χειρολαβές των πίσω θυρών. Αναφορικά με τις διαστάσεις του, το Toyota C-HR θα έχει μήκος 4,36 μέτρα, πλάτος 1,79 μ., ύψος 1,55μ. (στην υβριδική έκδοση) και μεταξόνιο 2,64μ., ενώ ο χώρος αποσκευών του φτάνει τα 370 λίτρα.
 
Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, να υπενθυμίσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο στηρίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα TNGA της Toyota, την οποία φέρει και το νέο Prius. Όμως οι ομοιότητες των δύο μοντέλων δεν σταματούν εδώ, καθώς και το C-HR διαθέτει υβριδική έκδοση. Καρδιά του συστήματος είναι ο 1.800άρης κινητήρας, με τη συνδυαστική απόδοση να βρίσκεται στα 122 άλογα και τις εκπομπές CO2 να μην υπερβαίνουν τα 90 γρ./χλμ. Ο 1,2 λίτρων κινητήρας των 115 ίππων, που θα εξοπλίζει την βασική έκδοση του C-HR, προέρχεται από το Auris και συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό ή με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων. Σε κάποιες αγορές τέλος, θα διατίθεται και με 2λιτρο σύνολο βενζίνης απόδοσης 144 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
vw