Τα εκθέματα θα προέρχονται από την ιδιωτική συλλογή του Michael Schumacher.

Τα εκθέματα θα προέρχονται από την ιδιωτική συλλογή του Michael Schumacher.

Έκθεση προς τιμήν του Γερμανού

2.885 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2017)

Μια έκθεση προς τιμήν του Michael Schumacher θα στηθεί στην Κολωνία το 2018, με σκοπό να θαυμάσουν οι αμέτρητοι ακόλουθοί του, αντικείμενα της προσωπικής του συλλογής.

Ο οικογενειακός κύκλος του θρύλου της Formula 1, Michael Schumacher παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του πρώην πιλότου της Ferrari, επειδή θεωρεί το ζήτημα αυστηρά προσωπικό. Ωστόσο το τελευταίο καιρό, προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους φίλους του «Schumi», αξιοποιώντας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στις επίσημες σελίδες του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η μάνατζερ του Γερμανού αποκάλυψε επίσημα πως σύντομα θα πραγματοποιηθεί μια επιθυμία της οικογένειας Schumacher. Συγκεκριμένα στις αρχές του 2018, θα εγκαινιαστεί μια μόνιμη έκθεση με προσωπικά αντικείμενα του πρώην πιλότου. Μάλιστα η είσοδος για το έκθεση θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται πολλά από τα παλαιά του αυτοκίνητα, τις αγωνιστικές φόρμες και τα τρόπαια. Πριν από μερικά χρόνια είχε διοργανωθεί μια μικρότερη έκθεση παρόμοιου χαρακτήρα και από τότε όλα τα αντικείμενα βρίσκονται κάπου αποθηκευμένα.

Η νέα έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις αρχές του επόμενου έτους, στις εγκαταστάσεις της Motorworld σε ένα παλιό αεροδρόμιο έξω από την Κολωνία της Γερμανίας.
Σε μια από τις αίθουσες του αεροδρομίου, που βρίσκεται εκτός λειτουργίας εδώ και μερικές δεκαετίες, θα στηθεί η πολυαναμενόμενη έκθεση με την ιδιωτική συλλογή του μεγάλου οδηγού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center