Το DS3 Crossback.

Εκτός Γενεύης η DS;

2.572 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2018)

H DS φαίνεται πως θα προστεθεί στο απουσιολόγιο για την επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης.

Για μια ακόμη φορά φαίνεται πως οι εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων ψάχνουν καινούριους τρόπους να προμοτάρουν τα νέα τους προϊόντα, χωρίς να στηρίζονται στις μεγάλες Εκθέσεις Αυτοκινήτων.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονα η φημολογία ότι στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης δεν θα συμμετάσχει ούτε η DS, ενώ φαίνεται πως τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλες φίρμες. Συγκεκριμένα, Volvo, Ford και Jaguar Land Rover έχουν ήδη κάνει γνωστό πως δεν θα παρευρεθούν, ενώ, πηγές από την Γαλλία κάνουν λόγο πως είναι πολύ πιθανό να λείπει ολόκληρο PSA Group.
 
Πρωταρχικός λόγος είναι ότι ο γαλλικός όμιλος είχε ισχυρή παρουσία στην Έκθεση του Παρισιού και έτσι δεν θα έχει κάποιο νέο αυτοκίνητο για να τραβήξει τα βλέμματα στην Γενεύη. Η DS αποκάλυψε στο Παρίσι το ολοκαίνουριο DS3 Crossback που εξοπλίζεται με τρεις βενζινοκινητήρες της οικογένειας PureTech απόδοσης 100, 130 και 155 ίππων, ενώ στο ντίζελ κάνει διαθέσιμη μια επιλογή με τον νέο 1.5 BlueHDi ισχύος 100 ίππων. 

¶λλες αναφορές κάνουν λόγο πως το PSA Group θα αφήσει την Opel να πάρει μέρος στην Γενεύη, αφού η γερμανική μάρκα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα έτοιμα το επόμενης γενιάς Corsa και το plug-in υβριδικό Grandland X.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center