Το εκχιονιστικό Α4.

Η πόρτα του συνοδηγού είναι χτυπημένη.

Εύκολα αντιληπτός είναι ο καφέ λεκές.

Εκχιονιστικό Audi A4 σε τιμή χώμα!

3.977 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2019)

Θες ένα τετρακίνητο εκχιονιστικό μηχάνημα για να απομακρύνεις τα χιόνια από το οικόπεδό σου; Iδού η λύση.


Mπορεί ο καιρός στην Αθήνα να είναι εξαιρετικός δεδομένης της εποχής, ωστόσο στην ορεινή Ελλάδα έχουν ήδη πέσει τα πρώτα χιόνια. Η ζωή εκεί γίνεται τους χειμερινούς μήνες πιο δύσκολη αφού το χιόνι και ο πάγος δυσκολεύουν τις μετακινήσεις και συχνά πρέπει να λάβουν δράση τα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Ένας τύπος ωστόσο στον Καναδά αποφάσισε να ορίζει από εδώ και στο εξής την δική του μοίρα και για αυτό μετέτρεψε το παλιό του Audi A4 σε πραγματικό εκχιονιστικό τοποθετώντας του ένα ολόκληρο μηχανισμό στο εμπρός του μέρος για να μπορεί να απομακρύνει τα χιόνια εύκολα και γρήγορα.

Το αυτοκίνητο είναι ένα τυπικό Αudi A4 Β6 γενιάς που έχει κάτω από το καπό του τον 1,8  λίτρων TFSI κινητήρα σε συνδυασμό με 5άρι μηχανικό κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης Quattro που είναι ιδανικό για την κίνησή του σε τέτοιες συνθήκες. Στο οδόμετρό του το A4 έχει συνολικά 200.000 χιλιόμετρα.

Δυστυχώς, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το A4 δεν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση αφού ο ιδιοκτήτης κάνει λόγο πως υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα διεύθυνσης, έχει χτυπηθεί στην πόρτα του συνοδηγού και στο μπροστινό του μέρος ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν κάποιοι καφέ λεκέδες…

Η τιμή του πάντως είναι χώμα στα 1.200 δολάρια (1.080 ευρώ).

peugeot
NISSAN