• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα αυτοκίνητα της Hyundai Motorsport ολοκλήρωσαν τον αγώνα κατακτώντας τη δεύτερη και τέταρτη θέση στην κατηγορία σε έναν αγώνα που τελείωσε σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Έλαμψε το Hyundai i30 N TCR

Διαβάστηκε από 2133 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/5/2018
 

Τα δύο i30 N TCR της Hyundai Motorsport N στο ντεμπούτο τους αποδείχθηκε ότι είναι τα αστέρια του τμήματος TCR στο ADAC Zurich 24h Race, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Nürburgring Nordschleife.

Το καλύτερο από τα δύο αυτοκίνητα ολοκλήρωσε τους 35 συνολικά γύρους, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία, αναδεικνύοντας παράλληλα τις επιδόσεις και την αξιοπιστία τόσο του αυτοκινήτου όσο και του πακέτου επιλογών που σχεδιάστηκε ειδικά για αγώνες αντοχής. Από την αρχή του Σαββατοκύριακου τα δύο πληρώματα της Hyundai αποδείχτηκαν τα πιο γρήγορα από τους αγωνιζόμενους με προδιαγραφές TCR.

Με αυτόν τον τρόπο επανέλαβαν το κατόρθωμά τους από τον προκριματικό αγώνα του περασμένου μήνα, με τον Peter Terting να βελτιώνει τον προηγούμενο χρόνο του σημειώνοντας ρεκόρ στην κατηγορία αγωνιστικής αντοχής με 8:58.463 και παίρνοντας την pole position με τον αριθμό 831, που ολοκληρώθηκε από τους Andreas Gülden, Nicola Larini και Manuel Lauck. Ο Moritz Oestreich στο μεταξύ κατάφερε τον καλύτερο χρόνο διανύοντας την πίστα των 25km με το άλλο i30 Ν TCR με τον αριθμό # 830 εκκινώντας πρώτος με το αυτοκίνητο, το οποίο μοιράστηκε οδηγικά με τους Κορεάτες Jae Kyun Kim και Byung Hui Kang, καθώς και τον Guido Naumann.
 
 
Ο κ. Thomas Schemera, εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Τμήματος υψηλών επιδόσεων δήλωσε: «Με το σύνθημα "νιώστε την αίσθηση", η Hyundai αναπτύσσει οχήματα υψηλών επιδόσεων, που οι πελάτες μπορούν να συντονίζονται συναισθηματικά. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα και την εμπειρία που έχουμε συγκεντρώσει σε αυτόν τον αγώνα, θα αναπτύξουμε οχήματα ευχάριστα στην οδήγηση που θα προσφέρουν διασκέδαση στους πελάτες κατά την καθημερινή τους χρήση ».
 
Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Hyundai Motorsport, κ. Andrea Adamo, δήλωσε: «Στον πρώτο 24ωρο αγώνα μας στο Nürburgring, η Hyundai Motorsport απέδειξε τις εξαιρετικές επιδόσεις και την αξιοπιστία του Hyundai i30 N TCR σε έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες, σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όλοι οι οδηγοί οδήγησαν εξαιρετικά και το γεγονός ότι μπόρεσαν να βελτιώσουν το χρόνο τους κατά τη διάρκεια των πολύ κακών καιρικών συνθηκών της Κυριακής δείχνει την εμπιστοσύνη που έχουν στις επιδόσεις και την ευστάθεια του αυτοκινήτου.»

 

HYUNDAI i30 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ