Ένα νέο off-road ελαστικό κατασκεύασε και παρουσίασε η BFGoodrich, το οποίο ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο οι μεγάλοι αλλά και οι μικροί.

Το ελαστικό μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι λάτρεις των τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων!

Ελαστικό BFGoodrich 12 εκατοστών!!!

4.596 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2018)

Ένα νέο off-road ελαστικό κατασκεύασε και παρουσίασε η BFGoodrich, το οποίο ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο οι μεγάλοι αλλά και οι μικροί.

Η συνεργασία της BFGoodrich και της Pro-Line Racing είχε ως αποτέλεσμα να κατασκευαστεί ένα μικροσκοπικό εκτός δρόμου ελαστικό, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι λάτρεις των τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων!
 
Όπως αναφέρει η εταιρεία τα ελαστικά BFGoodrich Mud-Terrain T / A KM3 RC έχουν ύψος 4,75 ίντσες (12 εκατοστά) και πλάτος 1,77 ιντσών (4.5 εκατοστά) και είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε ζάντες RC 1,9 ιντσών (4.8 εκατοστά).
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η φίρμα τα μικροσκοπικά ελαστικά είναι κατασκευασμένα από το ιδιόκτητο συγκρότημα G8 της Pro-Line Racing και μοιράζονται το ίδιο μοτίβο πέλματος με το αντίστοιχο πλήρους μεγέθους, γεγονός που αυξάνει την πρόσφυση για αναρρίχηση. Το ελαστικό RC διαθέτει επίσης βαθιά, αυτοκαθαριζόμενα ανεξάρτητα μπλοκ πέλματος και γραμμικές ζώνες εγκάρσιας κάμψης που συμβάλλουν στην πρόσφυση για τα σκληρά εμπόδια.       
 
«Το λανσάρισμα τόσο των ελαστικών RC KM3 όσο και των ελαστικών KM3 για οχήματα πλήρους μεγέθους τονίζει τη μακρά ιστορία της BFGoodrich για την καινοτόμα τεχνολογία ελαστικών off-road. Σε οποιαδήποτε κλίμακα, το KM3 αυξάνει την θέλησή σας να συνεχίσετε το πάθος σας», δήλωσε ο Stephen Peters, διευθυντής της BFGoodrich για τη Βόρεια Αμερική.

Toyota
test center