Η Toyota Ελλάς, ανακοίνωσε ότι εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων  Lexus IS 250 και IS-F.

Η Toyota Ελλάς, ανακοίνωσε ότι εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Lexus IS 250 και IS-F.

Έλεγχος αερόσακων Lexus

2.672 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2016)

Επικαιροποιημένο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τον αερόσακο συνοδηγού, ανακοινώθηκε από την Toyota Ελλάς, που αφορά μοντέλα Lexus IS 250 και IS-F. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Τον Μάιο και Ιούλιο του 2015 είχε εκτελεστεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τους αερόσακους οδηγού και συνοδηγού των μοντέλων Toyota Yaris, Corolla, RAV4, Avensis και Hilux από την Toyota Ελλάς.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ανακοινώθηκε επικαιροποιημένο πρόγραµµα προληπτικού ελέγχου για τον αερόσακο συνοδηγού, που αφορά επιπλέον 200 οχήµατα, µοντέλα Lexus IS 250 και IS-F παραγωγής από 3 Ιουλίου 2005 έως 27 Δεκεμβρίου 2011.
Υπενθυµίζεται ότι στα εµπλεκόµενα οχήµατα ενδέχεται, σύµφωνα µε την σχετική ενηµέρωση του προµηθευτή Takata, το σύστηµα πυροκροτητή-εκτόνωσης του αερόσακου οδηγού να µην λειτουργήσει βάσει των προδιαγραφών. Ως εκ τούτου είναι πιθανό σε περίπτωση ενεργοποίησης του αερόσακου να µην πραγµατοποιηθεί η πλήρης εκτόνωσή του.
Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε τα ανωτέρω θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτηµένων επισκευαστών αυτοκινήτων Lexus σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος/αντικατάσταση χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την Toyota Ελλάς - Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09:00 π.µ. έως 05:00 µ.µ.).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto