Elk Test: To νέο Nissan Qashqai στη δοκιμή αποφυγής κινδύνου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Elk Test: To νέο Nissan Qashqai στη δοκιμή αποφυγής κινδύνου

15.864 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

Το νέο Nissan Qashqai έκανε δυναμική είσοδο στην κατηγορία των οικογενειακών SUV καταφέρνοντας την κορυφαία επίδοση στη δοκιμασία αποφυγής κινδύνου.

Νέα γενιά με θεαματική βελτίωση & ρεκόρ!

Εσείς τι λέτε; Νissan Qashqai με επίδοση ρεκόρ 77 χλμ./ώρα στο Elk Test ή Volvo XC40 που δεν ξεπέρασε τα 72 χλμ./ωρα στην ίδια δοκιμασία;

Η 3η γενιά του Nissan Qashqai ήρθε με πιο premium χαρακτηριστικά και υβριδική τεχνολογία για να επικρατήσει στην κατηγορία, που το ίδιο δημιούργησε. Και από ότι έδειξε η επίδοση ρεκόρ στη δοκιμασία του Elk Test, την κορυφαία δοκιμή ενεργητικής ασφάλειας που μόνο το Auto Tρίτη Test Center πραγματοποιεί στην Ελλάδα, το νέο Nissan Qashqai έχει μόνο ηγετικές βλέψεις. Το νέο Qashqai μάλιστα συνδύασε την αποτελεσματικότητα και τις ασφαλείς αντιδράσεις σε μια οριακή κατάσταση, όπως το Elk Test, με άνεση και περισσή ευκολία χρήσης. Να πούμε πως στη δοκιμή χρησιμοποιήσαμε την ήπια υβριδική έκδοση με τον 1.300άρη turbo κινητήρα των 140 ίππων.

Elk test με 73 χλμ./ώρα

H πρώτη προσπάθεια του νέου Nissan Qashqai έγινε στα 73 χλμ./ώρα εκεί που ήταν το όριο της προηγούμενης γενιάς του μικρομεσαίου οικογενειακού SUV της Nissan. Και το νέο μοντέλο «πέρασε» χωρίς καν να… ιδρώσει. Αν και η αμεσότητα στις εντολές από το τιμόνι δεν ήταν ανάλογη με εκείνη του προηγούμενου μοντέλου, το «πάτημα» του νέου Qashqai ήταν σαφώς πιο πειστικό με ουδέτερο κράτημα και σωστή λειτουργία του ESP.
 

Elk test με 78 χλμ./ώρα

Elk test με 77 χλμ./ώρα

Αίσθηση οδηγού-επιβατών & βαθμολογία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda