Ελληνικό hypercar από την Extreme Tuners

31.620 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Μία νέα φωτογραφία που αναρτήθηκε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το ολοκαίνουργιο, ελληνικό, πρωτότυπο hypercar της Extreme Tuners καλυμμένο, πριν την αποκάλυψή του στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο.


Ο ελληνικός βελτιωτικός οίκος «Extreme Tuners» απασχολεί για μία ακόμη φορά την αυτοκινητική επικαιρότητα, καθώς με μια νέα φωτογραφία αφήνεται να εννοηθεί πως το πρωτότυπο hypercar είναι έτοιμο, λίγες εβδομάδες πριν το επίσημο ντεμπούτο του. Σύμφωνα με παλαιότερη ανάρτηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Σπύρου Πανόπουλου, το hypercar της Extreme Tuners σχεδιάστηκε σε λευκό χαρτί με σασί από zylon και cell από ανθρακονήματα.

Επιπλέον, κάτω από την καλλίγραμμη σιλουέτα του, η οποία εκ πρώτης όψεως και με το σεντόνι να την καλύπτει, θυμίζει κάτι από Bugatti στο πίσω μέρος και Ferrari μπροστά, εδρεύει ένα υβριδικό -κατά πάσα πιθανότητα- σύνολο με επικεφαλής τον θερμικό V10 κινητήρα χωρητικότητας 4.000 κ.εκ. και την συνολική ιπποδύναμη να ορίζεται στα 3.000 άλογα! Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η σχεδίαση και η κατασκευή του εν λόγω κινητήρα χρεώνεται εξ ολοκλήρου στην Extreme Tuners.

Καταλήγοντας, να υπενθυμίσουμε ότι ο ελληνικός βελτιωτικός οίκος κατέχει με το Mitsubishi Lancer Evo του το παγκόσμιο ρεκόρ dragster με χρόνο 7,708 δλ. και ταχύτητα εξόδου τα 252 χλμ./ώρα, επίδοση η οποία πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Abu Dhabi τον περασμένο Απρίλιο. Εκτός αυτού, η εταιρεία παρουσίασε πριν λίγους μήνες τις καινούργιες, εξολοκλήρου ανθρακονημάτινες μπιέλες με βάρος μόλις 77 γραμμάρια, ήτοι 10 φορές κάτω από το ατσάλι, που αντέχουν σε περιστροφή έως και 15.000 σ.α.λ..

Εν αναμονή περισσότερων αποκαλύψεων λοιπόν...

AUTOFIT PASXA
NISSAN