Στη δημοσιότητα ήρθε μία εικόνα του επερχόμενου Audi Q8, η οποία δείχνει το γερμανικό μοντέλο χωρίς καμουφλάζ.

Στη δημοσιότητα ήρθε μία εικόνα του επερχόμενου Audi Q8, η οποία δείχνει το γερμανικό μοντέλο χωρίς καμουφλάζ.

Εμφανίστηκε ακάλυπτο το νέο Audi Q8

7.081 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2017)

Στη δημοσιότητα ήρθε μία εικόνα του επερχόμενου Audi Q8, η οποία δείχνει το γερμανικό μοντέλο χωρίς καμουφλάζ, καθώς ο φωτογραφικός φακός ενός κατασκόπου, έπιασε το αμάξι καθ οδών χωρίς να χάσει την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή.

Το νέο Q8 θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo που υπάρχει και στο Q7. Ωστόσο ενώ τα δύο μοντέλα θα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, το Q8 διαθέτει μοναδικό εξωτερικό στυλ που μπορεί να φανεί καθαρά σε αυτή τη φωτογραφία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αν και δεν έχουμε ακόμα την τύχη να δούμε και το μπροστινό μέρος του αυτοκίνητου, το νέο crossover φαίνεται πως έχει σχεδιαστεί με μια ελαφρώς κεκλιμένη οροφή και μικρά πίσω παράθυρα, ενώ το πίσω τζάμι θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει πάρει από τους σχεδιαστές μια απότομη κλίση. Από κει και πέρα το μάτι μας πέφτει στο σύστημα εξάτμισης το οποίο διαθέτει δύο απολήξεις, τα πολύ κομψά πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου με πέντε ακτίνες.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν έχουμε κάποιες νέες εικόνες, ωστόσο από τις προηγούμενες φωτογραφίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, το επερχόμενο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με ένα σπορ τιμόνι και μια κεντρική κονσόλα υψηλής τεχνολογίας με δύο ψηφιακές οθόνες.
 
Τέλος σε ότι αφορά τους κινητήρες φήμες θέλουν το Q8 να δανείζεται αυτούς του μικρότερου αδερφού του, Q7. Αυτό σημαίνει πως το μοντέλο θα μπορούσε να προσφερθεί με ένα τετρακύλινδρο TFSI κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 255 ίππους καθώς και έναν 3.0 λίτρων TFSI V6, ο οποίος προσφέρει 337 άλογα. Επιπλέον αναμένεται να υπάρξει και μία υβριδική έκδοση του μοντέλου, και ίσως ένα μοντέλο υψηλής απόδοσης RS. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center